Anket: bu akşamki programa izleyici olarak katılacakmısınız
- Katılımcı sayısı
- 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
evet katılıyorum
-
hayır katılamıyorum
Bu Akşamki Cnn Türk Te Motosikletçilerin Sorunlarına Katılımlar
Reklamlar
-
ARKADAŞLAR ben bugun CNN TÜRK kanalının yetkilisiyle görüştüm bize bu akşam saat 20:30 daki proğram için 20 kişilik kontenjan verdiler.GELMEK İSTEYENLER ACİLEN BURAYA ADINI SOYANDINI YAZSINLAR.
TOPLANMA YERİ: TOPKAPI ERESİN OTELİ YANINDAKİ OTOPARK ÖNÜ
TOPLANMA VE SERVİSLE ALINMA SAATİ::SON SAAT 19:00 O SAATTE GELEMEM DİYEN ARKADAŞLAR EN GEÇ BAĞCILARDA CNN TÜRK TV BİNASININ ÖNÜNDE SAAT:19:45 TE OLMALIDIRLAR SERVİSLE GELMEK İSTEYENLER LİSTEYE ADINI YAZSINLAR HAYDİ MT
İSİM LİSTESİ TOPLAMA SAAT 17:30 DA SONA ERECEKTİR.......gelmek ısteyenlerle program sonunda jameika34 ün davetine katılacagız
UYARI:ARKADAŞLAR BU ÖNEMLİ SİTEMİZE AİT LOGOLU KIYAFETLER GİYMEYECEĞİZ DİKKAT YAYIN SORUMLUSU RİCA ETTİ MT İLE İLGİLİ KIYAFET YADA LOGO LU BİRŞEY OLMASIN LÜTFEN...beyaz zaten motosiklet.net olarak katıldıgımızı anons edecek.PROGRAM BİTMEDEN ÖNCE ÇIKMAK İSTEYENLER SAAT TAM 22:15 TE VERILECEK REKLAM ARASINDA CIKABILIRLER..ZATEN ORDAN DA TAKSIME HAKAN ABININ MEKANA AKICAZ
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
-
-
arkadaşlar alın size fırsat
giyimimizle,konuşmamızla motorcu kimdir nasıldır gösterin
ekran başında izleyeceğim hatta kayda alacağım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
yaz abi bende gelmek istiyorum..waggas
vakkas kayman:D:D
-
özellikle ağzı iş yapan mümkünse halkla ilişkiler ile ilgili
pınar
gökhan
jesse
alpertim
mete_han
erhan
gürkan
tam size göre
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
bende ordayım ...
akşam görüşmek uzere....
dostlarım bana jesse der .. ama sen genede lazım olur diye anne kızlık soyadım olan . cem kochisarlı yı kullan
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
babaçi adlı üyeden alıntı
özellikle ağzı iş yapan mümkünse halkla ilişkiler ile ilgili
pınar
gökhan
jesse
alpertim
mete_han
erhan
gürkan
tam size göre
bizi sizler varettiniz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
arkadaslar isimleri göremiyorum
anket harıcı isimlerinizide yazın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Katılımcı arkadaşlara güveniyoruz...Hadi bakalım gösteirn kendinizi.....
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
-
sizi izliyor olacağız.kısıtlı zaman içinde en iyi şekilde motorseverleri temsil edeceğinize inanıyoruz.başarılar.
-
-
Admin
Kesin katılacaklar adlarını yazdırsın arkadaşlar.
-
ankete evet katılıyorum dıyen arkadaslar ayrıca adını soyadınıda yazsın konu içine arkadaslar
-
-
Oradayım bu akşam...
Oradayım bende bu akşam
Hakan AMAN
-
metehan abim gelecekmi o varsa ben varım .. ama emün varsa ben yokum (((((((((:
Drift Religion
-
bende ordayım bensiz olmaz hadi bakalımm
adımı yazdınız mıı
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
D C R adlı üyeden alıntı
Ya bu program saat kaçta bitiyo
Dönüş nasıl olucak motorsuz gelicekler için
program normalde 22:45 te bitecek
ama erken ayrılmak ısteyenler
saat 22:15 te ayrılabılecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)