Peril, sen komik bi kızmışsın ya ... ehehe..
Peril, sen komik bi kızmışsın ya ... ehehe..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hehee tşkler..baya sempatik derler ama)
sendegüleryüzlü biriydin arkadaşım
e anlayın işte motosiklettebi son nokta yok
yada bu motosiklet işinin sonu yok diyim)
as125t son nokta hatun öyla diyo napcaz bilmiyom
vallahi son nokta gerçekten yok bence son nokta herkesin üstünde bindiğidir ...
buluşmaya gelemedim dersim çıktı =( bunun üzüntüsüde ayrı bişeyy yıkıldım
sıkma canın bidakine msl yarın arkadaşlar yarın napalım topiğine hiçmi ilgi yok
evt bakalım hayırlısııı ise katılırım bir sonrakine
bu arada bende çengelköyde oturuyorumm
bahçelievlerde sen?
arkadaslar, bu arada ben de herkesi tanımaktan cok mutlu oldugumu soylemek istedim. yeni gezilerde, toplantilarda gorusmek uzere
bekleriz daha çok bayan gelsin ki eşim daha istekli gelsin benimle diğer türlü canı sıkılıyo
valla biz masa dışına taştığımız için uzun masaya uzak kaldık.
bizi tanıyanlara ne mutlu...
Biscuit dostum dl 650 benim boyumu aşıyor. Yerden bayaa yüksek. Ayaklarım yere sağlam basmıyor. Fazer öyle değil tam benlik. Ancak bilen arkadaşlar birden geçme araya er-5 sıkıştır diyorlar. Ama sonuçta güzel bir enduro sahibi olacağım...
Arkadaşlar ben de tam leylaydım o gece. Ben de unutmuşum çay paralarını. Walla kusura bakmayın borcum olsun kim verdiyse....
Ben de çok memnun oldum herkesle tanıştığıma bir de daha yakın olsaydı keşke otobüste canım çıktı gelinceye kadar...
Bu arada Görsel'e kayıt oldum Makarna'nın da gazıyla... Son bir haftaymış kayıt olmak için son anda yakaladık...
Saol Makarna....
Görsel nedir ???
Herhalde bana lazım olmayan bi şey. Lazım olsaydı haberim olurdu
ubaykal, fazer'ın bir enduro olduğunu düşünmüyorsun umarım. yoksa motosikleti aldığında hayal kırıklığına uğrayabilirsin
rica ederim, gorusuruzBu arada Görsel'e kayıt oldum Makarna'nın da gazıyla... Son bir haftaymış kayıt olmak için son anda yakaladık...
Saol Makarna....
ilnapoli, ben enduro racing anlamam. Fazer'de oturuş biçimi racing'deki gibi değil. Uzun yolda bel ağrımamalı. Fazer'de bunu gördüm. Dik olarak sürüş yapılabiliyor.
Amaç istanbul'dan rize'ye yada adana'ya gidilebilecek bir motor almak. Fazer ile bunun yapılabileceğini düşünüyorum..
Konuya yabancıyım. Yanlışım varsa uyarabilirsiniz. Teşekkürler.
ben bir arkadasimin dügünü olduu için ancak saat 22:00 gibi chatnoiri arad1m bostanc1dan Deamon ve zühtüpasayla yemek yiyorlarmis.yanlar1na ugrad1m,bi,r merhaba dedim.
beles stikerlardan aldim zühtüpasadan hemde 2 tane
tesekkur ederim alican pek konusamad1k ama görüsmek üzere.
umutcum stop lambana ne oldu.cok fazla silme motorunu göze geldi galiba..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Lafı olmaz..güle güle kullan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)