Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

23 Eylül Cuma İstanbul Anadolu Buluşması...

REKLAM ALANI

danger0, senin yerine başka bir Fazer vardı
    seni de gelmiş zannederlerdi bu mesajı atmsaydın

yalnız arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama bu buluşmanın tadı damağımda kaldı. (belki de sizlere gelirken beni şopar zanneden cruiserlı kızları nasıl kaçırdığımı düşünmemden dolayıdır :-) )

bi de gelenek haline gelmeye başlayan bu olayı cumartesileri yapsak daha iyi olur. katılım artar.

ha bi şey daha; ortamdan kalkarken hesabınızı ödemeyi unutmayın. yanımda arkadaşlarımla gelmesem ödemeden gidecem hesabı. herseferinde unutuyom arkadaşlar da sağolsun kalkarken hatırlatıyo.
    kendimi misafirliğe gelmiş gibi hissediyorum galiba.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

slm millet flood diye mesajım silinmiş. işteydim tüm gece. dursam sabaha kadarda bitmezdi. yarın gene işte olucam. pazarda sınavdayım. oh gittiniz güldünüz eğlendiniz biz burda kafayı yiyoz. bunu saymam valla bi daha buluşalım Bide bazıları arayıp nispet yapıyo biz burda muhabbet ediyoz. 30 kişiyiz falan diye vallaha saymam bak. bi daha buluşcaz

outzone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Offfff daha nekadar sabretmem gerekecek
    Gelicem Ama birgün Elbet butoplantılara bende... :::mtnet4

madem çok istiyosunuz yarın da buluşalım o zaman
    yarın için de hava iyi diyorlar. fırsatları değerlendirmek lazım.
    bi de haftaya salı güneşli olacak tahminin de bulunulmuş da buluşmlar akşama denk geldiği için güneş falan kalmıyo. yağmurdan korkanlar yağmursuz hergünü değerlendirirseniz iyi olur. son demler artık...

pazar gunu herkes nasılsa ehliyet sınavı için çıkıcak dışarı. sınavdan sonra bişiler olsa iyi olur aslında

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    şu buluşmaları artık mevsim itibarıyle hafta sonlarına kaydırsanızda bende geleyim
    hafta arası işler oluyor sizler ne güzel toplanıp sohbet ediyorsunuz biz çalışıyoz mesela dün akşam saat 11.00 kadar ofiste çalıştım

buluşma resimlerinide bi görelim

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    e_erdun, abi buluşmaya gelen belki 30 kişi vardı ama bir tek kişi fotoğraf makinesi getirmemişti.. Yani resim falan hiç beklemeyin
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    resimler fotolar yok yani
    cep telefonlarında çeken olmadımı

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    sohbet koyuydu doğrusu !
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

pazar iyi olur ama pazar heryer dolu olur...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Arkadaşlar toplantı esnasında bi arkadaş beni fz6 sına bindirdi aklım başımdan gitmiş, hesap ödemeyi unutmuşum. Tar-kan ve benim toplam 3 çay vardı. Kim ödediyse borcum olsun.

Bu arada uzun yol geziler için fz6 nın son nokta olduğunu anladım. Belki daha üstleri vardır ama şimdilik böyle düşünüyorum...

arkadaşlar kusura bakmayın yaa, çay parasını vermeyi unutmuşuz faiziyle borcumuz olsun kim ödediyse

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    borcu hallettik son kalanlar olarak paylaştık aramızda olur böyle şeyler bidaki buluşmada peşin çalışırız kimse zor durumda kalmaz
    Garip bi olayda oldu akşam dönüşte grup halinde giderken polis çevirdi ve gbt kontrolü yaptı toplantıdan geldiğimizi söylememize rağmen inatla kimlikleri toparladı sürat falan da yok ha yarışanlar varmış onları aryomuş ulan benim altımda as125t var bununlamı yarışcam ne komik adamlar ya

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tamam itiraf ediyorum yarıştık kendi çapımızda!!

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kim kimle yarıştı emrecim....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim veremem

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    yok be abi heriflerin amacı belli

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Costantine adlı üyeden alıntı
    Tamam itiraf ediyorum yarıştık kendi çapımızda!!

umuyorum sonraki buluşmalarımızla böyle şeylerle karşılaşmayız..polis geriyo malesef:(

herşeye rağmen kısa ve öz bir akşamdı..hepinizle tanıştığıma memnun oldum

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı holy_diver adlı üyeden alıntı
    borcu hallettik son kalanlar olarak paylaştık aramızda olur böyle şeyler bidaki buluşmada peşin çalışırız kimse zor durumda kalmaz
    Garip bi olayda oldu akşam dönüşte grup halinde giderken polis çevirdi ve gbt kontrolü yaptı toplantıdan geldiğimizi söylememize rağmen inatla kimlikleri toparladı sürat falan da yok ha yarışanlar varmış onları aryomuş ulan benim altımda as125t var bununlamı yarışcam ne komik adamlar ya
    umuyorum sonraki buluşmalarımızla böyle şeylerle karşılaşmayız..polis geriyo malesef:(

herşeye rağmen kısa ve öz bir akşamdı..hepinizle tanıştığıma memnun oldum

Alıntı ubaykal adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar toplantı esnasında bi arkadaş beni fz6 sına bindirdi aklım başımdan gitmiş, hesap ödemeyi unutmuşum. Tar-kan ve benim toplam 3 çay vardı. Kim ödediyse borcum olsun.

Bu arada uzun yol geziler için fz6 nın son nokta olduğunu anladım. Belki daha üstleri vardır ama şimdilik böyle düşünüyorum...
    abi hani son nokta vl 650 d strom du ne oldu yawww ... fikir değişrtirdik galibaa

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler