peki ya yağmur? yağmur durumuna göre bende gelmeye çalışırım sanırım bu son toplantı olacak?
peki ya yağmur? yağmur durumuna göre bende gelmeye çalışırım sanırım bu son toplantı olacak?
arabayla gelsem olurmu, bide herkes birbirini tanıyormu arkadaşlar... balta durumuna girmiyelim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
%99 gelirim
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
arkadaşlar ben KESİN GELİYORUM. yağmur yağsa da geliyorum çünkü arabayla gelicem. eğer yağmurdan tırsan arkadaşlarımız varsa yol üzerinden onları da alabilirim.
ALPAY
explorer, beni Gebze'den alabilir misin
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Ben bu gün işe motorla geldim. Yerler kuruydu. Mesaiye kalmazsam akşam eve giderken uğrarım.
cenkmenderes, ortalara biryere gelirsen alırım
ALPAY
Costantine, Tamam dostum. O gün saat 1 e kadar mesai yaptım. Arayamadım.. Kefken gezi resimlerini birkaç yedek daha yapayım isteyenlere veririz.
geziye katılmadım ama laptop'ı olan arkadaş varsa orada copy yapıp dağıta bilirsiniz cd yazıcıdan isteyenlere...
ubaykal, cd de neler var sadece resim mi?
ALPAY
Aşırı bir yağış olmazsa gelmeye çalışıcam arkadaşlar.. Yine de söz vermiyorum .. Sonradan sattı durumları yaratılmasın.. i:
scuba,Karisdan gelecegim bosyancıya ugramaya bilirimarkadaşlar aralarda yer kaldıysa bende sıkışmak isterim
skullhunter bostancıya 5 dk mesafede yim mumkun olursa beraber
gidelım dıcektım yer arama derdınden kurtulurum
Skullhunter, motörlenmi geliceksin karşıdan hacI ?
cenk bırak bu gelemiyebilirim ayaklarınıda, buluşup gidelim hacı.
Ben gidiyorum,
Sen Gebze'den mi gidiceksin, iş çıkışı olayına girersin hacI sen.. Buluşup gidelim ayakları yapma şimdi bana
Yağmur yağmayacak dediler.
Yağmazsa geliyorum. Kendi yakamızdakine katılamadık bari buna gelelim
DBTYSG
Yok be evdeyim olm. izindeydim ben buluşup gidelim hacı, korkma bu kadar yağmurdan, ıslanırsak beraber ıslanırız, hadi nazlanma.
Arkadaslar,
Buluşma saatinde hava durumunu veriorum..
Acık parcalı bulutlu. Sıcaklık 21 derece nem %64 rüzgar kuzeybatıdan 8-9 knot siddetinde. Gecenin ilerleyen saatlerinde mevzii yagıslı.. i:
Ancak organize eden arkadasın hala katılımcı listesini yayınlamaması nedendir acaba..?
Can
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)