seyahatten erken dönebilirsem ben ve
üstün çin amerikan ortak yapımı motorumda orda olucak
seyahatten erken dönebilirsem ben ve
üstün çin amerikan ortak yapımı motorumda orda olucak
Ben de geliyorum bu sefer Cafe nin adı Sea Garden. Önceki buluşmaya gelmeyenler için Maltepe sahilde Otağ Çadırı ile Halı Saha arasındaki cafe.
Bir de hayal Bahçesi var Maltepede Orası da güzel.
Arkadaslar bu buluşmadan 2 gün sonra da Ehliyet Direksiyon Sınavı var. nerede gireceksiniz. İçerenköy de Hasan Leyli veya Yakınında başka bir okul daha varmış onlardan birinde girilir dediler. Orada da bir grup toparlanır sanırım.
Sadobey
hadi canım sen de kız her hafta istanbula gelmekten telef olacak
ALPAY
explorer, valla ya dogru soyluyosun.
Costantine, sen niye gitmiyosun hic biraz da sen git. hadi yuklenin constantine
gelirsem eşimle gelicem çağır abi iki izmirli takılırlar of herseferinde böyle diyorum sonra gelmiyorum ama bu sefer gelicem
bende alırım eşimi yengeler gelirse ...
Ben gelicem. Hatta hatun arızalı biraz düzelirse birlikte gelicez. SadoBey de kesin gelir. Gelmezse üst kata giremez. Ne de olsa kıdem var....
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
niye dalga geçelim ayıp ettin
wakeup, nası bi sacma soru ki bu ? Sanki hepimiz Harley Davidson vs. gibi pahalı motorlara mı biniyoruz.. Motor ayrımı yoktur aramızda, yeter ki sen guzel bi insan ol
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Baba nerede ve nasıl buluşacağız ona göre geleceğim bende. Malum Cuma günü iş günü gelen var gelemeyen var......
Yağmurlu olacak yannıs
Herkes hakettiğini yaşar.
Yagmur yoksa benide ekleyin..
Arkadaşlar... Bende geliyorum nerde buluşacağız birdaha yazın şu adresi
Ben uzak yerden geleceğim
Yagmur olursa ben direk satarım söliyim. Gebzeden 40 km yol ve zaten işten cıkmıs yorgun olucam.. Yagmur varsa gelemem şimdiden soliyim de soradan sattı olmasın. Zaten daha once de kesin gelicem dememistim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
buluşma günü yarın bu "daha önce gittiğimiz halı sahanın yanındaki kafe" yi bilen varmı)23 Eylül Cuma Saat 19:30 da Anadolua Yakasında Maltepe Sahilde Buluşma yapacağız.
Buluşma Yeri
Daha önce gittiğimiz halı sahanın yanındaki kafe adını unuttum hatırlayınca yazarım.
buluşmaya kesin ben gelemeyeceğim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)