üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….
Reklamlar
-
04 Nisan 2008, 18:31
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
04 Nisan 2008, 18:34
tic_ket adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzatma kablosunu kac metre ıstıosunuz ve kaclı olsun
onu ben temin edebılırım boyutlarını söylemeniz yeterli;)
ilgine tşk ben hallettim o işi yeteri kadar var bende
-
04 Nisan 2008, 18:35
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
04 Nisan 2008, 18:47
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallahi ben biliyordum ama ilk telefon konuşmasında kem küm falan oldum
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
04 Nisan 2008, 18:54
-
04 Nisan 2008, 19:12
-
04 Nisan 2008, 19:24
gülmeee...... hep senin başının altından çıkıyor bunlar...
-
04 Nisan 2008, 19:49
-
04 Nisan 2008, 19:53
eee beni yazmamışınız daha biraz ayıpolmuyomu poyraz,geçensenede gelmemiştim ben ikiseferlik gelcem onagöre.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
04 Nisan 2008, 20:07
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
eee beni yazmamışınız daha biraz ayıpolmuyomu poyraz,geçensenede gelmemiştim ben ikiseferlik gelcem onagöre.
yazdık usta...
-
04 Nisan 2008, 20:29
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
04 Nisan 2008, 20:41
kahvaltıya gelirim umarım bir mani olmazsa.marka olarak özel istek varmı yoksa kafama göre alıyım mı?
-
04 Nisan 2008, 20:42
-
04 Nisan 2008, 21:12
Çok çok çok onemli bir olay olmazsa ordayım hem kahvaltı hem cocuklara(bu arada HASAN TAN İlköğretimde okumuştum bende başka kimse var mı ?)
-
04 Nisan 2008, 21:19
ÇOK ÖNEMLİ..
YUVA ZİYARETİ sayımız kısıtlı aslında 12 kişiye izin verdiler... ama bi şekilde 15-17 gireriz diyordum şimdi bayağı bi kalabalıklaştık... Üzülerek belirtiyorum ki.. listeye şimdilik yeni birini yazmam mümkün değil... ANCAK kahvaltı katılım LİSTEMİZ sonsuzz orada yuva ziyaret listesinden önemli bir işi çıkıpta gelemeyen olursa hemen yerine birini alabiliriz.. SEVGİLER:::
-
04 Nisan 2008, 21:24
-
04 Nisan 2008, 21:24
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
poyraz adımı yanlış yazmışın ben düzelttim aslın da önemli değil ama harf işte
DÜZELTTİM USTA... Kusura bakma... bi anlık dikkatsizlik...
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
delipoyraz abiyy
Bana açıkçana gelme sen,.. kalsın diyosan tamam
ama sana yükledim abiiyy bütün öpücük görevlerimi o na göre
İsmail vardı ya yüzünden işaretli, o na özellikle selamlar abiyy
Dostdark, Vınvın, eskici.. listeyi yazmaya kalksak amma uzun...
selamlar, sevgiler
kardeşim olur mu öle şey... sen çok yoğunsun biliyorum, üstüne gelmek istemiyorum.. kaç kere geliyorum dediniz gelemediniz bildiğim için ve anladığım için durumunuzu üstelemiyorum... sen merak etme koklaya koklaya öpeceğim senin için çocukları.... aslında sizleri çok özledik seni ve eylemi belki kahvaltıda gelebilirsiniz... gene de aklınızın bi köşesinde olsun... tarih ve saat.. bu arada ismaili hatırlıyamadım ben.. resmi varsa sende topiğe yükle orada görürsem mutlaka iletirim selamını...
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Eneeee şimdi gördüm
Eskici demi geliyo yaavv
listeye yazmışınız ama şakadan olmasın? adam uzaklarda ekmek peşindeydi
haftasonu tatilini denk getirecek o tarihe saolsun...
-
04 Nisan 2008, 22:06
-
04 Nisan 2008, 22:18
abi biz kesin gelcez cıkarma bizi listeden hor gorme kurabiyelerimi alcam gelcem kapıdan almassanız bacadan girerim
-
05 Nisan 2008, 00:41
güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
okan-gizem adlı üyeden alıntı
abi al bigun gene gel ya antremana biz her salı perşembe ordayız kızın içinde deişiklik olur bizim cocuklar içinde zihinsen engel için bu arada gene burhan felegin onunde bulusmak farz oldu gizemde selimiyede
oturuyo gene bulusurz abim senle
canım kerdeşim canı gönülden isterimde hafta arası malum benim iş kızın okul davetin için teşekkürler çok incesin bu arada kahvaltıya geliyomusunuz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler