üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sütler benden usta
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
efenimmm.... şöle kabaca kardeşlerimize, çocuklarımıza giderken yanımızda getirmemiz gereken olmazsa olmazlardan bir liste çıkardım... Ekleme yapılabilir... Fazla mala hayır demeyiz... Ama listeden birini seçip tamam ben bunu alabilirim diyen varsa... lütfen bilgi versin... alamama gibi birşey söz konusu olduğunda da haber versin lütfen...
30 adet meyveli süt
oğlum ve ben temin edecek
30 adet meyveli süt
oğlum ve ben temin edecek
30 adet toto
(yumurta şeklinde içinden oyuncak çıkan çikolata)
30 adet toto
60 adet meyveli kek (topkek v.s.)
vınvın temin edecek...
60 adet ............... (bisküvi türü)(akıl-fikir talebi.. ne olabilir?)
60 adet star ballons (oyuncak)
delipoyraz temin edecek...
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık)
40 adet Taç (kızlar için ponponlu)
40 adet ........(erkek çocukları için) ( ne olabilir bilmiyorum... akıl-fikir talebi)
+ 100 adet balon oğlum ve ben temin edecek
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
2- 3 kg kurabiyeleri ben alırım abi kurabiyeleri beni yaz
-
efenimmm.... şöle kabaca kardeşlerimize, çocuklarımıza giderken yanımızda getirmemiz gereken olmazsa olmazlardan bir liste çıkardım... Ekleme yapılabilir... Fazla mala hayır demeyiz... Ama listeden birini seçip tamam ben bunu alabilirim diyen varsa... lütfen bilgi versin... alamama gibi birşey söz konusu olduğunda da haber versin lütfen...
30 adet meyveli süt
oğlumveben temin edecek
30 adet meyveli süt
oğlumveben temin edecek
30 adet toto
(yumurta şeklinde içinden oyuncak çıkan çikolata)
30 adet toto
60 adet meyveli kek (topkek v.s.)
vınvın temin edecek...
60 adet ............... (bisküvi türü)(akıl-fikir talebi.. ne olabilir?)
60 adet star ballons (oyuncak)
delipoyraz temin edecek...
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık)
okan-gizem temin edecek
40 adet Taç (kızlar için ponponlu)
40 adet ........(erkek çocukları için) ( ne olabilir bilmiyorum... akıl-fikir talebi)
+ 100 balon oğlumveben temin edecek
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
hocam totolar da benden..
-
sevindirmek güzeldir hele birde çocuksa gözlerinin içindeki parıltı dünyalara değer emeğine sağlık.
yaz benide usta listeye kızımla geliyorum bahçeli evlere götürmedim diye hala bozuk hani konuşmuştuk'ya eve gelince bahsettim dört gözle bekliyor haberin ola taçlarda benden
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
yaf ıyıde 4 mayıs pazara gelmıyor ki.cuma yanı ayrın ayın 4 ü pazar 6 sı oluyor bı yanlıslık var bu ısde.
-
-
aparat adlı üyeden alıntı
sevindirmek güzeldir hele birde çocuksa gözlerinin içindeki parıltı dünyalara değer emeğine sağlık.
yaz benide usta listeye kızımla geliyorum bahçeli evlere götürmedim diye hala bozuk hani konuşmuştuk'ya eve gelince bahsettim dört gözle bekliyor haberin ola taçlarda benden
abi al bigun gene gel ya antremana biz her salı perşembe ordayız kızın içinde deişiklik olur bizim cocuklar içinde zihinsen engel için bu arada gene burhan felegin onunde bulusmak farz oldu gizemde selimiyede oturuyo gene bulusurz abim senle
-
-
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
eskici adlı üyeden alıntı
boş ver takma sen onlarıı...
bu arada ben ne yapabilirim diye soracaktım... gerçi sormama gerek yok die düşünüyorum ama
neyse sen listenden bişeyleri benim için belirle artık... ne olursa...ç
40 adet erkek çocuklar için oyuncak ( ama ne olabilir? ) ufak araba belki.. ya da anahtarlık.. yaw bilemiyorum yardımcı olun lütfennn...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
40 adet erkek çocuklar için oyuncak ( ama ne olabilir? ) ufak araba belki.. ya da anahtarlık.. yaw bilemiyorum yardımcı olun lütfennn...
. ben halederim arama
. tac ıda ben halderim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
silah1 adlı üyeden alıntı
. ben halederim arama
halletim bile...
yarışır gibi oldu ama... olsun artık....
-
o zamann..
40 adet erkek çocuklara oyuncak SİLAH1 (TAÇI APARAT ALDI)
30 adet Toto (içinden oyuncak çıkan yumurta çikolata) ESKİCİ
uygunmudur?
-
o zamann..
40 adet erkek çocuklara oyuncak SİLAH1 (TAÇI APARAT ALDI)
30 adet Toto (içinden oyuncak çıkan yumurta çikolata) ESKİCİ
uygunmudur?
uygundur...
teşekkür ederim.. .
-
haklısın abi ben iki turlude hem erkek hem bayan bölümünde olmak zorundayım hep bu gizem yuzunden saka biyana nese abi biz işimize bakalım boswer cok guzel gecicek eminim
abi alabilen varsa ufak arabalar oluyo onlardan alsın benim para anca kurabiyelere yetiyor malum öğrenci cebi kusura bakmayın artık
-
LİSTENİN SON HALİ
30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet toto sstek temin edecek
30 adet toto eskici temin edecek
60 adet meyveli kek (topkek v.s.) vınvın temin edecek...
60 adet bisküvi türü Marv temin edecek
60 adet star ballons (oyuncak) delipoyraz temin edecek...
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık) okan-gizem temin edecek
40 adet Taç (kızlar için ponponlu) aparat temin edecek
40 adet erkek çocukları için oyuncak silah1 temin edecek
+100 adet balon oğlumveben temin edecek
silah1 adlı üyeden alıntı
. ben halederim arama
. tac ıda ben halderim
tacı dün aparat ben alırım dedi.. size de erkek çocuklar için oyuncakları yazdım.. ama biliyorsunuz fazlası zarar değil... uygun ve bütçenizi zorlamayan birşeyler bulursanız almamazlık etmeyin.. tahtakaleye yakın olmaz size biraz avantaj katıyor...
-
04 Nisan 2008, 12:36
Delipoyraz abi ben daha ayılamadım ama bende bişiy alırım,
hatta birgün seninle eminönüne oyuncakcıya gidelim beraber seçeriz
şimdi aklıma bişey gelmiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler