İleri tarih için yüzde yüz söz veremem ama Çınaraltı kahvaltı kaçmaz bu ekiple. Ayrıca çocuklar için annem en lezzetli yiyeceklerinden birini yapıcaktır eminim
İleri tarih için yüzde yüz söz veremem ama Çınaraltı kahvaltı kaçmaz bu ekiple. Ayrıca çocuklar için annem en lezzetli yiyeceklerinden birini yapıcaktır eminim
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
. güncel
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ekip hazır gibi... bundan sonrasında gelecek olanlar için sadece yedek liste hazırlayabilirim o gün gelemeyen biri olursa hemen devreye sokarız... Ancak KAHVALTI herkese açık... Hepinizi bekliyoruz.. Desteklerinizi de bekliyoruz.. Gerçekten çok iyi olur.. Çocuklar için aldığınız ürünleri kahvaltı da ; yuvaya giden gruptan bir arkadaşa teslim edebilirsiniz... memnuniyetle yerine ilk elden teslim edeceğiz...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
oyyy oyyyy oyyyy... doktorum... kahvaltıya bekliyoruz... ayrıca umarım anneciğin şöle güzel bişeyler gönderebilir çocuklara.. çok iyi olur gerçekten.. benim elimden gelmiyor.. gelsee neler yaparım da .. hazır çalışmıyorum da bu dönem...
İnanmıyortum.. yeni mi öğrendinn seni de yazıyorum listeye umarım gelebilirsin yuvaya.. işlerini ona göre ayarla... yavuz u görmek istersin herhalde
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
delipoyraz kardeşim beni kahvaltıya yazmışsın ama +1'i eksik yaw...benim o sabah tek gelebilmem namümkün...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Harika bir etkinlik organize ediyorsunuz Delipoyraz....
katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
sizlerle olmak isterdim
o minik gözlerin parıltısı başka bir iç huzur veriyor insana
kalbim ve gönlüm sizlerle....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
. :p
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Arkadaşlar olmadı bahçede bahar şenliği yaparız diyeceğim ama korkuyorum sonra bütün müzik sistemi bana kalıyor
yok yok içerde iyidir
KAMP ADAMLARI
korkma korkma SSTEK bu sorunumuzu sağolsun çözdü bile... Önce yemekhanede ikramlarımızı yaparız biraz sohbet eder müzik dinler zaman geçiririz sonra havaya bağlı olarak bahçede de çalar söleriz... Bana çocukların seveceği parçalar hakkında bilgi verin ama... parça isimleri ve kim söylüyor.. özele mesaj atabilirsiniz..
. güncel
veeeeeeeeeeee +1 ile bende geliyorum
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
usta saol beni listeye almışsın teşekkür ederim bütün işler iptal hepberaberiz inşallah
bu yolda herşey mübahtır çocuk sevmeyen motorcu olamaz motor sevmeyen zaten aramızda dehil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)