http://imageshack.us/ buradan resmi yükleyip sitenin sana verdiği linki de mesaj yazdığımız panonun hemen üst satırında sarı kutucuk var oraya tıklayıp yapıştır diyosun hepsi bu kadar
http://imageshack.us/ buradan resmi yükleyip sitenin sana verdiği linki de mesaj yazdığımız panonun hemen üst satırında sarı kutucuk var oraya tıklayıp yapıştır diyosun hepsi bu kadar
ewet dostların gizemin antremanı bitti anca ewe geldik malum yollar ıslak tin tin geldim zorla motor camur içinde eh artık funda abla atarsın bi yıkama parası hehe valla cok guzeldi cocuklara hiç yabancılık cekmedim hatta cok cabuk alıstım kahvaltıda cok eglendim yeni abilerim ablalarımla tanıstım tekrar tekrar memnun oldum svd ve desperadost abilerim cok cok gecmiş olsun acil şifalar inş bu resimlerde benden
valla flu cıkmıs olabilirler anca telefonla bukadar oluyo kusura bakmayın herkese cok teşekkurler saygılar
bugüzel organizasyonu yarıda bıraktığım için üzgünüm ama verilmiş sözüm vardı onu yerine getirdim fakat sizler üstünüze düşeni yerine getirmişiniz,hepinize candan teşekkürler,destek ve katkıda bulunanlardan allah razı olsun.
rahmetli necdetin anısına bugüzel etkinlikte başrol oynayan kardeşim poyraza özel teşşekkür ederim.bendede biraz resim var onlarıda yüklüyorum.svd ve desparadosta büyük geçmiş olsun çiddi bişey olmaması sevindirici
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
svd ve desperadost çok geçmiş olsun diyorum.
Bende çok keyif aldım, hem kahvaltıdan hem de yuvada olmaktan.
Ben dönüşte yağmura yakalandım, biraz ıslandım ama günün keyfine değdi doğrusu.
bende gelirken biraz nemlendim ama ıslanmadım yamur yoktu alahtan
yalnız çocuklar aynamı bozmuşlar sağlık olsun yaptırırız
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
Kaza geçirmiş olan desperadost ve svd geçmiş olsun..Bu güzel organizayona katkısı olan ve katılan aradaşlara teşekkürler...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
[
kahvaltıdan sonra MT üyeleri hazır
minikleri sevindirecekler
hacivat karagöz amva sağolun
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık,emeği geçenlere gönülden teşekkürler,çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım,sabah tam kalkmış yola çıkmak için hazırlanıyordum şirketten telefon edip acil olarak gitmemi istediler.Gelibolu+Truva turu yaptım,eve şimdi geldim.Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Arkadaşlarım WEB albümünde çektiğim fotoğraflar mevcut
Ahanda link işte...
http://picasaweb.google.com/ismailkocaman2003/Hasantan
Emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim...
helal bee helalllllllll malesef hava muhalefeti yüzünden evden izin çıkmadı herkesin ayağına sağlık nejdet abinin fotoyu görünce tüylerim kalktı gözüm doldu ahbeee ahhhh allah rahmet eylesin sağollasın mt var olasın iyiki varsın
Drift Religion
fatih şubesi
2 gündür izinli olmama ragmen is guc esiri oldum. Sizlere katilamadigim icin uzgunum. Kaza geciren ailemiz uyelerine cok gecmis olsun diyorum. Saglik problemi olmamasi cok sevindirici.
= = = Be Aprilia racer! = = =
emeği gecen herkeze teşekkür iyiki varsın mt ailesi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben bu küçük hanımı bir başka seviyorum... 3 tane daha kardeşi var 1 i bu yuvada diğerleri başka yuvada hepsi de kız.. ilk ziyaretten sonra DİLAN a koruyucu aile olmak istedim ama diğer kardeşlerini düşününce hepsinin birden sorumluluğunu alamam, bi tek Dilan ı kardeşlerinden ayrı tutamam..
bu arada tarih kesin olmamakla birlikte 6 HAZİRAN akşamı Hasan Tan yuvasında ki çocukların yılsonu gösterisi var.. Bizleri de velileri olarak onları izlemeye davet edecekler... Konuyla ilgili yeni bir duyuru topiği açarım ama ziyarete gelen arkadaşlara önbilgi olarak duyurayım istedim... Gelmek isteyenler programını ona göre hazırlasın... Geçen sene gitmiştik ; o akşam çocuklar için bir başka oluyor.. Çünkü bu sefer onlar bizi ağırlıyor.. Misafir gidiyoruz yani...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Arkadaşlar bende daha bisürü resim var
müsayit olunca yükleyeceğim bilginize
KAMP ADAMLARI
yaaa o resimlerdeki ben değilim o tacı ben takmıs olamam ahhh cem abi Aaahhhh hep sana uyduk rezil rusva ettin millete bizi one yaaa ibik gibi eglence cıktı millete
bumu sen değilsin
Ne yalan söyliyeyim gözlerim seni aradi abi...
İnşallah başka toplaşmalarda...
Elinize , Ağzınıza , Emeğinize sağlık...
Sizlerin sayende bende ilk kez izlemiş oldum Hacivat-Karagöz Perde oyununu
Ne mutluki sizlere hala yaşatmaya devam ediyorunuz.....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)