yaw nekadar korkunç çıkmışım tırstım kendimden balonda hiç olmamış bende şişirtmeyin bana bidaha balon bi traş olım en iyisi çocuklarıda korkutmuşumdur ben şimdi
kocum senin gönlün yakışıklı çocuklar korkacahı kişileri hissederler rahat ol
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
abilerım ablalarım kardeşlerım hepınoz süperdınız hepınızı cok sevıyorum desperados abim cok gecmış olsun
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
Canlarım benim yaaaa, Allahım sen onları İst.lu arkadaşlarımızın
mutlu ettiği gibi başkalarının da mutlu etmesini sağla nolurrr
Elıne Sağlık Güzel Cıkmış Hepsı Ben Yokum Gerci Hiçbırın De Ama
çocuklar kadar büyükler de hacivat karagözü özlemiş ... büyük dikkatle izledik.. sevgili Volkan ve Rana ya tekrar tekrar teşekkür...
valla bende yokum farkındaysan ... şimdi diğer arkadaşlardan da gelir kahvaltı resimleri onlarda kesin varsın, ama yuvada arka odada kaldın... hiç sözüm geçmiyor sana ben ne yapim
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Napıyım Ya Cocukları Eğlendırıcem Dıye Napıcamı şaşırdım )
başka resim yokmu motorlar neyim
bekleyelim bakalım
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
Başta delipoyraz abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim
Havanın yağmurlu olmasından dolayı bahçede istediğimiz organizasyonu yapamasak da özellikle hacivat-karagöz perde oyunu, patlamış mısırlar ve küçük hediyeler ile kardeşlerimize güzel bir gün yaşattığımızı düşünüyorum.
Kaza yapan arkadaşlarımıza acil şifalar dilerim
Bu arada Loft sana ayrı bir teşekkür borçluyum
Bugün yurda bağışlanan giysi ve ilaçların makbuzları bende. Birazdan yükleyeceğim.
valla arkadaslar bende bıraz resım var ama ben okan melıse sen avatarda yaslı durmussun dıyordum ama ben daha bır yaslı durmusum orda ne hala gırmısım ole ben yaa benım baska resımlerım yokmu bu arada merak ettım bendekı resımlerıde nasıl eklerım bır bılgısı olan varmı
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)