Atilla için mayısydı, nisanıydı farketmez, o her zaman dahildir bizim işlere
Eeei Atilla
Poturdak
bende gelebilirmiyim
haa sen uzaktasın falan demeyin sakın
zira burdan orası 1 saat 15 dak... hem hafta sonu tatilide olur... bir nevii
eee gelebilirimiyim...????
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Eskici karedeşim,
Sen topla getir, hatta gel, biz bakarız hangisi eski torbandakilerin
Çocuklar bizi bekliyor, duygular eski olamaz, olsa olsa sadece klasiktirler
değişmeyen şeylere klasik deriz, gençler önce biraz kızar, sonra severler Kendi Klasiklerini
(Laf aramızda, bu gece bu barda çalınmasaydı hatırlamayacaktım ömrüm boyunca: ''high Energy'' türküsünü...
Poturdak
Kaybolmuş bir kentin eskicisiydi
Makineleşmeye karşı duyguları topluyordu
Kaybolmuş bu kentin sokaklarında
Torbasında umut torbasında insana dair ne varsa
Yalnız degilsin eskici
Bir sabah güneş doğar
Sevgiden tuğlalarla
Yeniden kurarız bu kenti
Bu kent yorgun düşmüş bunca acıya
Yeni bir güne başlıyor umarsızca
Birtek eskici düşmüş yollara
Torbasında umut torbasında insana dair ne varsa
evet oldukça ciddiyim
tabiiikiii
hellimler geliyooorrrr
dostdark yetişşş hellim bitiyooo
Bu durumda yuva ziyareti öncesi çınaraltında kahvaltıııııı.....
evveeeeettt elleri görelim... kimler geliyorr kahvaltıya...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
gelelim kahvaltı da edelim hadin bakalım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
katılım gittikçe artıyor. umarım çok katılım olur. 50.000 üyesi olan bir siteden daha fazla katılım bekliyorum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
güncel ..................
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Altta benle birlikte Burak'ta bitiverdi hemen.Bizsiz kadromu olur? Çalışma düzenime bağlı olarak,elimden geldiğince hediye alıcam,kahvaltıya kesin katılıcam fekat yuva ziyareti için söz veremiyorum.O gün nöbetim olmazsa el mecbur bende gelicem.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Selam delipoyraz abi !
ikinci sıradan yerimiz ayrılmış zaten bir engel çıkmazsa ki büyük ihtimalle çıkmaz biz de oradayız. Kişi sınırlamasının 15 olması biraz az olmuş. Yiyecek içecek işlerini toplaşıp alırız daha vaktimiz var nasıl olsa. Havalar da güzel olacak piknik gibi birşeyler yaparız diycem ama çocukları dışarı çıkartamayız sanırım. içerideki alanda da yeşillik yok. Olsun biz her daim afacanların yanında oluruz.
Not: Denizcimuzo haklı bu konuda motor mont ve dizliklerinizi üzerinizden çıkartmayın en son hatırladığım biri benle güreş tutmak istemişti ben de onu darkdiamond (karaelmas) oğuz a yönlendirmiştim. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.
Sonra gelmiş bana bu çocuklar üstüme saldırıyor demişti çok kopmuştum...
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
güncel---------------------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)