Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
29. sayfa BirinciBirinci ... 192728293031 ... SonuncuSonuncu

üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

REKLAM ALANI
    dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehbe soner ya bulabula aksilik bugünümü buldu arkadaş biyüzünü görelim dedik şansa bak biyolunu bul gel soner

ümmet abi yürüyerek gelir yine gelirim beni biliyorsun
    KAMP ADAMLARI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    leventten 1.köprüden geçeceğim bülent
    Abi ben biraz rahatsızım o yüzden affımı istiyorum. Size iyi eğlenceler...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    ben yarın bugün olan talihsizliklerden dolayı gelemiyorum arkadaşlar... ben yuwaya gıdıcek olanlardandım benım yerıme başka biri gidebilir...

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    hadi yarın sabah görüşmek üzere

see you later ;)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi yarın sabah görüşmek üzere

see you later ;)
    Sankim İngiliz Kraliyet soyundansında gavur laflar ediyon..

neyse yarın gelip karizmanı aşağı alırdım ama neyse...hayırlı bir iş için buradasın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    hadi mt uyan beee hala uyuyosunnuzzz kalllkkkk giyin hadi giyin bak halaaa uyuyo hadi hadi cık yola geliyoruz cınaraltııı bekle bizi nerde bu guneş bulutlar nerden cıktı yaaaaa

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    hehehe günaydın ben uyandım ama sersem gibiyim, zaten GİYA BİRİLERİDE SAAT 9'DA BENİ UYANDIRCAKTI :p birazdan burdan yola çıkıcam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650

?

Alıntı okan-gizem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi mt uyan beee hala uyuyosunnuzzz kalllkkkk giyin hadi giyin bak halaaa uyuyo hadi hadi cık yola geliyoruz cınaraltııı bekle bizi nerde bu guneş bulutlar nerden cıktı yaaaaa
    kaçta nerde olalım kucukyalıdayım ben

poyraz06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BULURSAK UYGUN BİŞEY ALACAZ
    yaw millet çoktan uyanmış yollara dökülmüş bilem bizdaha mesaj yazıyoz çıkim bende bari

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    hadeeeee yola çıkma vaktii.....
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650
    O K U Y U N
    toplantı sonrası ilk mesaj ...
    işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
    neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.
    kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat ın su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize. bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun diyorum.

SSTEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı svd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O K U Y U N
    toplantı sonrası ilk mesaj ...
    işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
    neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.
    kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat ın su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize. bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun diyorum.
    size ve desperadost a geçmiş olsun.O ünlü? kişiye de

Az önce yuvadan ayrıldık.Hem kardeşlerimiz hem de biz gerçekten güzel bir pazar günü geçirdik.Hava da güzel olsaydı daha iyi olacaktı.Neyse buna da şükür.Çınaraltına gittiğimde Ümmet abi Gürkan abi(oğlumveben) ve serhat çoktan gelmişlerdi.Birlikte beklemeye başladık ne gelen var ne giden bu arada karnımızda zil çalıyor.Bari biz yiyelim menemenlerimizi dedik.Menemenleri yedik yine gelen giden yok.Saat 11:00 da herkes sözleşmiş gibi hep birarada geldi.Çınaraltı da gayet güzel tatlı bir sohbet ortamı oldu.Oradan saat 13:30 da yuvaya geçiş yaptık.Kardeşlerimiz ve de mt grubu çok güzel saatler geçirdik yuvada.Bu güzel organizasyona vesile olan delipoyraz abiye Bizlere ilgi ve yardımlarını esirgemeyen yuva çalışanlarına ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm mt üyelerine teşekkür ediyorum.Şahsım adına harika bir pazar günüydü.Oradaki çocukların yüzlerindeki sevinç herşeye değerdi.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı SSTEK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size ve desperadost a geçmiş olsun.O ünlü? kişiye de

Az önce yuvadan ayrıldık.Hem kardeşlerimiz hem de biz gerçekten güzel bir pazar günü geçirdik.Hava da güzel olsaydı daha iyi olacaktı.Neyse buna da şükür.Çınaraltına gittiğimde Ümmet abi Gürkan abi(oğlumveben) ve serhat çoktan gelmişlerdi.Birlikte beklemeye başladık ne gelen var ne giden bu arada karnımızda zil çalıyor.Bari biz yiyelim menemenlerimizi dedik.Menemenleri yedik yine gelen giden yok.Saat 11:00 da herkes sözleşmiş gibi hep birarada geldi.Çınaraltı da gayet güzel tatlı bir sohbet ortamı oldu.Oradan saat 13:30 da yuvaya geçiş yaptık.Kardeşlerimiz ve de mt grubu çok güzel saatler geçirdik yuvada.Bu güzel organizasyona vesile olan delipoyraz abiye Bizlere ilgi ve yardımlarını esirgemeyen yuva çalışanlarına ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm mt üyelerine teşekkür ediyorum.Şahsım adına harika bir pazar günüydü.Oradaki çocukların yüzlerindeki sevinç herşeye değerdi.
    bu güzel söyler katılmamak eldemi güzel günlerden harika bie gün güldük eglendik sevindik ve sevindirdik gelen ve destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler bu arada kaza geciren arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum deli poyraz abimden resimleri bir an önce yüklemesini bekliyorum
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    svd geçmiş olsun arkadaşım

Motosikleti
    Dostlarla yapılan sıcak sohbetlerle pekiştirilmiş güzel bir kahvaltı, çocukların gözlerinde gördüğümüz ışıltılar, onlarla beraber oynanan oyunlar , patlayan balonlar , söylenen şarkılar hepsi hepsi çok güzeldi....

BUGÜN VARLIĞIYLA , DESTEĞİYLE VE YÜREĞİ İLE BİZİMLE BERABER OLAN , BİZE GÜÇ VEREN TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜR..

svd kardeşim sana da geçmiş oldun.. bugün desperadost ve svd çok şükür ki küçük kazalar atlattılar..

Ogüncüm (desperadost) çok geçmiş olsun....
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Motosikleti
    poyraz abi şiir gibim konuştun falla gozlerim doldu bak şimdik

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    ben aglıyorum tutmayın beni

Motosikleti

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    nasip olmadı gelmek teşekkür ederim çocuklarımızı katkı veren emek veren herkezi çok öpüyorum.
    çocuklarımıza birşey olmasın bende büyük kazadan döndüm allah korudu küçük kırıkla atlattım ayağım alçıda dikkat edin kendinize sevgilerimle....
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı desperadost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasip olmadı gelmek teşekkür ederim çocuklarımızı katkı veren emek veren herkezi çok öpüyorum.
    çocuklarımıza birşey olmasın bende büyük kazadan döndüm allah korudu küçük kırıkla atlattım ayağım alçıda dikkat edin kendinize sevgilerimle....
    usta geçmiş olsun tanışmak isterdim seninle inş bi dahaki sefere

29. sayfa BirinciBirinci ... 192728293031 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler