ben yarın bugün olan talihsizliklerden dolayı gelemiyorum arkadaşlar... ben yuwaya gıdıcek olanlardandım benım yerıme başka biri gidebilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hadi mt uyan beee hala uyuyosunnuzzz kalllkkkk giyin hadi giyin bak halaaa uyuyo hadi hadi cık yola geliyoruz cınaraltııı bekle bizi nerde bu guneş bulutlar nerden cıktı yaaaaa
hehehe günaydın ben uyandım ama sersem gibiyim, zaten GİYA BİRİLERİDE SAAT 9'DA BENİ UYANDIRCAKTI :p birazdan burdan yola çıkıcam..
yaw millet çoktan uyanmış yollara dökülmüş bilem bizdaha mesaj yazıyoz çıkim bende bari
hadeeeee yola çıkma vaktii.....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
O K U Y U N
toplantı sonrası ilk mesaj ...
işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.
kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat ın su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize. bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun diyorum.
size ve desperadost a geçmiş olsun.O ünlü? kişiye de
Az önce yuvadan ayrıldık.Hem kardeşlerimiz hem de biz gerçekten güzel bir pazar günü geçirdik.Hava da güzel olsaydı daha iyi olacaktı.Neyse buna da şükür.Çınaraltına gittiğimde Ümmet abi Gürkan abi(oğlumveben) ve serhat çoktan gelmişlerdi.Birlikte beklemeye başladık ne gelen var ne giden bu arada karnımızda zil çalıyor.Bari biz yiyelim menemenlerimizi dedik.Menemenleri yedik yine gelen giden yok.Saat 11:00 da herkes sözleşmiş gibi hep birarada geldi.Çınaraltı da gayet güzel tatlı bir sohbet ortamı oldu.Oradan saat 13:30 da yuvaya geçiş yaptık.Kardeşlerimiz ve de mt grubu çok güzel saatler geçirdik yuvada.Bu güzel organizasyona vesile olan delipoyraz abiye Bizlere ilgi ve yardımlarını esirgemeyen yuva çalışanlarına ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm mt üyelerine teşekkür ediyorum.Şahsım adına harika bir pazar günüydü.Oradaki çocukların yüzlerindeki sevinç herşeye değerdi.
bu güzel söyler katılmamak eldemi güzel günlerden harika bie gün güldük eglendik sevindik ve sevindirdik gelen ve destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler bu arada kaza geciren arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum deli poyraz abimden resimleri bir an önce yüklemesini bekliyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
svd geçmiş olsun arkadaşım
Dostlarla yapılan sıcak sohbetlerle pekiştirilmiş güzel bir kahvaltı, çocukların gözlerinde gördüğümüz ışıltılar, onlarla beraber oynanan oyunlar , patlayan balonlar , söylenen şarkılar hepsi hepsi çok güzeldi....
BUGÜN VARLIĞIYLA , DESTEĞİYLE VE YÜREĞİ İLE BİZİMLE BERABER OLAN , BİZE GÜÇ VEREN TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜR..
svd kardeşim sana da geçmiş oldun.. bugün desperadost ve svd çok şükür ki küçük kazalar atlattılar..
Ogüncüm (desperadost) çok geçmiş olsun....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
poyraz abi şiir gibim konuştun falla gozlerim doldu bak şimdik
ben aglıyorum tutmayın beni
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
nasip olmadı gelmek teşekkür ederim çocuklarımızı katkı veren emek veren herkezi çok öpüyorum.
çocuklarımıza birşey olmasın bende büyük kazadan döndüm allah korudu küçük kırıkla atlattım ayağım alçıda dikkat edin kendinize sevgilerimle....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)