ayvvalla abi olmaz tabiki ama poyraza da fazla yuklenmemek lazım iyi kıvırdım dimii
ayvvalla abi olmaz tabiki ama poyraza da fazla yuklenmemek lazım iyi kıvırdım dimii
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
KIVIRIZ EVEL ALLAH hocam asena benım
2 dk ortadan kaybolduk, hemen kaynatmışsınız ortalığı..
bugün ilgilenmem gereken başka çocuk var o yüzden kusura bakmayın... bu arada gürkan sen bana ısmarla menemeni.. ben niye sana ısmarlimm... ala ala
polat la karıştırdın üstadım sen beni..
bu arada gürkan (oğlum ve ben yani) sana balonlara bi yardımcı daha buldum.. srht949 sana balonları şişirme sırasında severek yardımcı olacaktır diye inanıyorum.. nefes de var belli, çene hiç durmuyor
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
hop hop askerligini yapmadan safak saymak yok oyle
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
tabıkı severk şirim gobek maşşlah zaten
abı şafak yazısı banysa ben yaptım valla hemde 4 sene oldu
evet silah1 abı benı effet bıda yapmıcam söz
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ziyaret günü topluluğumuz içinde kesin olmamakla beraber PALYAÇOLAR, İBİŞLER ve BAZI SEVİLEN KARAKTERLER olabilir... tabii bu ancak o gün belli olacak. Bu yüzden temenni etmekten başka bişi gelmiyor elimden... Herşey çocuklar için.
Müsaid olurlarsa tiyatrocu arkadaşlar gelecekler..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Arkadaşlar pazar gunu gelemicem amcam ameliyat olacak.Pazar orada olmam gerekiyo.Hepinize iyi eglenceler.Delipoyraz sende kusuruma bakma.
arkadaşlar ben arabayla gelicem bunun için kusura bakmayın..
hehehe sizi gidiler sizi.. araba sizin kamyonunuz olsun zaten kamyon ama pek kalamıyacam onuda söliyim size
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)