Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Handecim zor bişi değil ki.Senin de ne becerikli olduğunu biliyorum ben bence mutlaka yap!Herhangi bir kek veya kurabiye ev yapımı olursa,içine sevgi katılmış olursa bence daha makbule geçer.
Necdet abimin fotoğrafı ne de güzel yakışmış di mi yuvaya gideceklerin yanına...
Allah rahmet eylesin.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
eylül de geldiğinde artık sen katarsın keklerin içine sevgiyi kahvaltı da bizler yeriz...
Bu yuva ziyareti Necdet için.. Geçen ziyarete gelecekti ancak 2 gün öncesinde kaza geçirdi sonrasında acı haberi aldık.. Ben de o zaman kendi kendime söz verdim onun anısına gerçekleşecek bir yuva ziyareti mutlaka yapacağım diye.. Pazar günü kahvaltıda da yuvada da yanımızda olacak..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Necdet Abı Yı şahsen Tanımıyorum Cok Tanımak Isterdım Bır Kaç Yerde Ismını Duydum Fotoraflarını Da Gördum Onunla Tanışma şerefıne Ulaşamadığım Için Cok Uzugunum
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
delipoyraz teslim işini başkası yapsa nasıl olur benim ogleden sonra orda olup olmama işim biraz beli degil o yüzden kahvaltıya gelcem
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
tamam gerekli değişikliği yaptım... sen geçen senede teslimat yapmıştın ya, bu konuda fikrin var diye senden rica etmiştim ama işin varsa boynumuz kıldan ince..
müzik konusunda öle arabayla getirlecek ses sistemi olayına girmesek diyorum... ufak bir kolon yeter onuda sstek temin edecekti zaten... laptop a bağlayıp müzik dinleyeceğiz de ..
serhat 2+1 hoparlörümüz mevcut çok zahmetli olmayacaksa getirirsen iyi olur.İmkanın yoksa bendeki de fena değil işimizi görür[/QUOTE]
anladım abi araçlazım getırmek için
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
kesin degil ama % 80 işim var haber bekliyorum ona göre hareket edecegim kusura bakmayın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
işte rahmetli kardeşim nejdetin organize ettğiğ kahvaltı fotoları böylece onu yeniden anıyoruz mezarında rahat uyu kardeşim nejdet mt seni ve diğer arkadaş ve kardeşlerimizi hiç unutmadı unutmıcakta.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-resimler.html
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
allah rahmet eglesin abimize ümmet abi paylaşımın için teşekkür not .. abi şindi daha geçsin bu arada demekki zaman sana yakışıyor
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
güncelll.
Emeklerinize sağlık ve necdet abimizin resmini orada görünce çok duygulandım. kim düşündüyse çok sevindim valla. mekanın cennet olsun abicim
ben artık uyanınca pazar sabahı olsun istiyorum... Hem dostları göreceğim hemde çocuklara gideceğim..::::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)