çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz allah günlünüze güre versin günülden bütün giden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah hapimizi kaza va balla lardan korusun saygılar
çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz allah günlünüze güre versin günülden bütün giden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah hapimizi kaza va balla lardan korusun saygılar
gucellllllllll......... bu arada azkaldı ben şimdiden bişi yemiiycem iştahla gidiyim oraya
ama olmadı şimdi yiğidil öldurdun hakkını ver barii şaka bi yana gimemız iyi oldu ama arkadaşlar tekrar söyluyorum 4 mayıs sabahı gelmek isteyen varsa tf itibata gecebılır buluşamak için
bügün mt yakışmıcak bişey yaptım yolda iler lerken bostancı cıvarlarında yol boştu birden onuma bır kedi çıktı ve duramadım arkadan araç geldığı için de birden kenara cekemedım ve o kediye yardım edemedım aynadan baktığımda bır an baktığımda yatıyordu tüm mt çi arkadaşlarım dan özurdiliyorum o kedıye yardımcı olamadığım ve benı gören diyer insanlar tarafından mt cıler için kötu izlenım bıraktığım için hepınızden tekrar tekrar özurdilerım :(
liste için enyakın zamanda iltıbata gecıcem
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
[QUOTE=OGLUMVE BEN;1067490]kavaklı parktamı
safak 3
evet
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Arkadaşlar kuzenimin pazar günü düğünü olduğu için malesef katılamıyacağım
herkezin yaka kartı olacak zaten nicinin ve adının yazdığı
yabancılık çekmezsin hepimizi ismen tanıyor olacaksın, artı bir çoğumuz birbirimizi ilk kez görüyor olacağız
havaalanında kırmızı halı ve taraftarlı karşılama istersen iniş saatini bildir
özlemiştik seni de yaw.. keşke gelebilseydin.. inşallah bi daha ki sefere.. iyi eğlenceler sana..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
4 MAYIS YUVA ZİYARETİ PROGRAMI
10:00 / 11:00 Çınaraltında kahvaltı için buluşma
11:00 / 13:30 MT kahvaltısı (menemen, çay, sıcak sohbet, boğaz havası)
13:30 Çengelköy Çınaraltından çıkış
14:30 Yuvanın kapısında buluşma ve yuvaya giriş
14:45 Gelen bütün eşyalar bahçedeki çardak altında vınvın(hande) a teslim edilecek İkramlıklar ayrı, eşyalar ayrı….
Vınvın, Kırmızı, Edy, Kaiser ve okan-gizem in gizemi ikramlıkların hazırlanması için bahçede olacak. Yemekhaneden gösteri başlamadan 2 masa alınabilir…
Oğlumveben, sstek müzik ve mısır arabasının tertibatı için bahçede olacak
Geri kalanlar çocuklarla 4. kattaki yemekhane de Hacivat Karagöz Gölge oyununu izleyeceğiz.
Gösterinin bitmesinden sonra bahçeye inip müzik eşliğinde çocuklarımıza yiyecek-içecek ve mısırları ikram edeceğiz.
Bu arada ümmet perkitan ve delipoyraz ın önderliğinde bir grubta eksik listesinden alabildiklerimizi yönetime teslim eder. Benim ricam alınan teslim fişlerini bana verirseniz resimlerini topiğe yüklerim..
En son oyuncakları ve şekerleri dağıtır , biraz çocuklarla eğlenir ve dağılırız..
BU PROGRAMA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SADIK KALABİLİRSEK ORADA BİR KARMAŞA OLMASINI ENGELLER ZAMANIDA EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMİŞ OLURUZ.. HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR…
Hava yağmurlu olursa aynı program yemekhane de gerçekleştirilecektir..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ee bu cok güzel bı program olmuş herkezın ellerıne yüreğıne sağlık
usta bende hacivat karagöz izlemek istiyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
sstek te yardım edicek balonlara ondan sonra ver elini hacivat karagöz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)