YUVADAN EKSİK LİSTESİ GELDİ.....
BÜYÜKÇE BİR BÖLÜMÜ ALINDI... YARIN BİR PARTİ DAHA ALACAĞIM... listedeki bazı adetleri tam olarak aldık ama alınmış ancak genede az miktarda olanların listesini vereceğim arzu edenler bu eksik listesinden bişeyler alabilir... sonuçta çok çocuk olduğundan adetlerde çok..
SAĞLIK EKSİKLERİ ; Metrin Şampuan, Voltaren Jel, Pantenol Krem, Baticon, Koltukaltı Derecesi, Sargı Bezi, Flaster, Kulak Tıkacı, Gazlı Bez..... (Bunların hepsinden 1 er adet alındı ama 1 er 2 şer daha alabilirsek iyi olur diye düşünüyorum)
GİYİM EKSİKLERİ ;
sandalet ( kız ve erkek) 28-42 numara arası
okul ayakkabısı (40-41-42 numara erkek) (1 er adet alındı)
Pantalon (kız-erkek) 13-14-15 yaş için (20 erkek alındı)
yuvadan gelen eksik listesi de şöle.. dediğim gibi bir bölümü alındı şu an eksikler üstteki listedir..
ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK YUVASI
İHTİYAÇ LİSTESİ
1-Fotokopi Kağıdı A-4(Acil)
2-Dizaltı Çorap
3-Pantolon (Kız,erkek 13-14-15 yaş)
4-Tişört(Kız Erkek 13-14-15)
5-Şovale(Resim Tahtası)
6-Alkol
7-Baticon
8-Oksijenli Su
9-Gazlı steril bez
10-Flaster
11-Steril Sargı Bezi
12-Koltukaltı Derecesi
13-Kulak Tıkacı
14-Voltaren Jel
15-Pantenol Krem
16-Zovirax Krem
17-Metrin Şampuan
18-Gri Erkek Okul Gömleği
19-Telsiz Telefon
20-Renkli Mus Çoraplar
21- Dantelli Kısa Çorap
22- 40-41-42 numara spor ve okul ayakkabısı
23-Sandalet(Kız Erkek 28 den 42 ye kadar)
24-Uhu
Pelin AKGÜL
Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
eveeeettt bende geldim olaylar söle oldu once evden cıktım bir kum fırtınası basladı goz gozu gormuyordu ama hersey mt için dedim motorumu calıstırdım ve serhat abiyle bulustum ve yola koyulduk ama oda neeee 3 baslı ejder nese cıktık bi kere geri donmek olmaz ben surdum ustune motoru baktı dayılanıyorum hooopp geri vitesi attı hemen korkak nese onuda atlattık tam cengelkoye dondukki birde ne gorıyım iskelet askerler 102 tanelerdi saydım gene hiç hız kesmedim bastım gaza ama degdi gelicegimizden haberleri var ve menu almayı basardık bir gorevin daha tamamlanmıs olmasının vermiş oldugu haz ile geri dondum hıııı bu arada serhat abi hiç bişi yapmadı öleee benim kahramanlıklarımı izledi ben savastım hersey mt için gene olsun gene yaparım hehehe bulustuk gittik haber verdik menu aldık geldik cok basıttı biraz susledim ama fazla yalan yok cogu dogru
Bu işlerde katkısı olan herkesden Allah hoşnut olsun...Allah hepinizin işini rast getirsin...dualarım sizlerle ve o yavrularla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
poyraz özelden mesaj attım alamadın sanırım tel de kapalı ulaşılamıyo nasıl ulaşırız sana.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
4 safak
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
biletimi aldım... geliyomm....
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
girişler bedava
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hayır arkadas ben para alacagım herkezden gırısler paralı bedava medava yok ole gırısler 50 ytl
saka saka ben gırıslerın nasıl oldugunu bılmıyorum ama bakacagız caresıne
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
bugün poyrazla ve OĞLUM VE BEN le görüştük sirkecide ikiside iyiydi,onları görmek çokgüzeldi,işleri ve işlerim acil olduğundan fazla konuşamadık ama pazar kahvaltıda acısını çıkarıcaz.değilmi poyraz,OĞLUM VE BEN
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben sizinle tanıştım ama hatırlamıyorsunuz her halde
bunlar alınan malzemelrin sadece bir bölümü pazar günüde gelecek var... ama destek verenler görsün istedim bu yüzden topiğe yüklüyorum...
şöyle karşılıklı menemen yeriz usta bi de demli çay, boğaza karşı... ohh missss.
sabırsızlıkla bekliyorum kahvaltıyı ve ziyareti çocuk gibi sevindim seni görünce farketmişsindir..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)