gerekırse derbede yapaz yaa motcukara canımız feda bı menü allam sonra forma yazarız liste halınde olurmu
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
becerırz yaa okadarını yapalım artık yoksa yuhh bızee
şafak 6
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Haftasonu yaptığımız Ayvalık gezisinde sağolsun Özer abi yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan bir miktar para topladı. İzmir , Balıkesir, Çanakkale, Manisa ve İstanbuldan gelen üyelerimiz gönüllerinden koptuğu kadar yardım yaptılar. Destek olan herkese teşekkürler.
Toplanan para şu an bende, en kısa zamanda Delipoyraz'a teslim edeceğim.
arkadaşlar biz yer ayırtacaz ama gidene kadar adamlar müşteri almayacak mı ya da alıcaksa sonradan nasıl yer ayarlayacaklar.Bu durumda biraz daha erken gitmemiz gerekir diye düşünüyorum.neyse siz hele bi gidin sorun bakalım
saat 10 ile 13.30 arası bize yer ayırtsınlarda ister müşteriyi alıp desinler saat 10 kadar oturabilirsiniz, ister almasınlar o bizi bağlamaz erken gidebilen arkadaşlarda 11 i beklemek zorunda değil.. ancak ben açık açık sölim ki benim 11 den önce gelme şansım yok... junıor delipoyraz a kahvaltı yaptıracam, hazırlıcam, anneannesine bırakıcam (taaa bulgurlu ya) işim uzun yani...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
İyi güzel de ben orada değilken çocuklara renkli kurabiyeleri kim yapacak?
Kim kahvaltıya kek,turta vs. yapacak?Olmadı valla hiç olmadı
Handeeeeeeeeeeeee Özgeeeeeeeeee bensiz nasıl gideceksiniz oralara hıııı?
Bu arada yok mu benim pembiş motorumun taliplisi?O satılmadan burada yeni motor alamıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/satm...5t-pembis.html
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
[QUOTE=okan-gizem;1064329]bi deniyelim olmadı saati birazda erkene alırız nebilim bi gidelimde bakalım nedir ne deildir[/QUO 4 mayısda sabah gelicemızı soylıcez olama dı sabah ben erken gıder yer hazırlarım size 30,40 kişlik sabah nöbetten cıkıcam oyuzden enerken bengidebılırım dıye düşüyorum
İZMİR MT
BALIKESİR MT
ÇANAKKALE MT
MANİSA MT
İSTANBUL MT
:HEPİNİZE TEŞEKKÜR
gelen miktarı şu an bilmiyorum, teslim alır almaz ne yapacağım konusunda da sizlere bilgi vereceğim... açıkcası kalabalık oynanabilen oyunlardan (monopoly v.s.) alıp her odaya 1 adet verebilirim diye düşünüyorum, sizlerinde fikri önemli tabii... farklı fikirleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim... 8 oda var...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
oda gelsiiiiiiin oynarım ben onunlaaa işim bu zaten
bence super fikir arasıra gider hepberaber oynarız aslında playstatıonmu alsak yada her birine birer tane bisiklet ikitekere alıssınlar simdiden oda olmadı kıtaplık yaptıralım herkes ewindeki okudugu kitapları getirsin koysun buda guzel olur sacmaysa soryy
beni heyecan bastı varmı heyecansın olan son beş gün hadi hazırmıyız
bence bısıklt fıkrıgüzel geleceyın mt cılerını yetıştırız
60 adet bisiklet alabilir misin ?
bu arada gerçekten ne nöbeti bu... okan-gizem de sormuş ben yeniledim...
ayyy yerim ben seni... şükür sesin çıktı, bende ne zaman yazacan diye bekliyodum... sen gelince de yaparız bir kahvaltı üzülme sen...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)