ha bildim tamam ............
ha bildim tamam ............
bende gelecegım.yanlız komık bı mevzu var benım adıma ben tarıhı cok erken zanetmısım.nasıl bı okuma yazmam vardıysa artıkın.cok uzuluyordum uskudarda oturan bırı olarak.sımdı mesudum ama))
geldim
döndüm
nerde kalmıştık
KAMP ADAMLARI
yuvalar devlete bağlı olduğu için ziyaretçi sayıları herzaman sınırlı oluyor.. ama kahvaltıya gelebilirsiniz.. güne sıcak sohbet, boğaz havası ve çayla başlamak istersen...
uyandığına sevindim... arada türttüm seni hissettinse, ama ses çıkmayınca dokunmadım baktım tatlı tatlı uyuyosun ..
neyse şaka bi yana giriş yazısını tam okuduysan yuva ziyaretçi sayımız sınırlıydı ve doldu ama kahvaltıya gelirsen seviniriz, adını kahvaltı listesine yazdım..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
gel 4 mayıs gelll....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
tüm listeyi bi hatırlatayım istedim..
bu arada ben bu ziyareti hazırlarken kendi hayatımda da bazı hızlı değişiklikler yaşamak zorunda kaldım ve organizasyonla ilgili olarak birçok şeyin altyapısı ile ilgilenmeye yeteri kadar zaman bulamadım ama ne zaman bir fikrimi
SEVGİLİ OĞLUMVEBEN (GÜRKAN)
ile paylaşsam, zaman ayırıp koşturup fikirlerin uygunalabilir olması için gerçekten büyük çaba harcadı ve sonuçlarda hep mükemmeldi.. kendisine bu desteği için kendi adıma çok teşekkür ederim.. İşlerin hızlanmasını sağladı...
Teşekkür
bu kadar önemli bir organizasyonda görev almak zaten benim için bir onurdu bu onuru bana veren deli poyraza minnettarım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım bu güzel ve anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim ayrıca deli poyraza bu kadar duyarlı olduğu için ayrıca teşekkür ederim.
haydiiii yukarıııııı guncelllllll sıkıldım yaaa ben cınaraltına yarın gidip yerlerimizi tutucam zaten butun bir hafta onunden gecip durdum
safak 7
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bende gelirim arkadaşlar.
Görüşmek üzere.
yazdım seni de çengelköy kahvaltı listesine...
oyyy dayanamadı bi hafta daha.... neyse gerçekten gidersen orada yetkili biriyle görüşüp yer ayırtma şansımız varmı diye durumu anlatarak bir ortamı koklasana.. Tabi görüştüğün kişinin adını mutlaka al.. mümkünse birde telefon...Listeye baksana 50 kişiye dayadık rakamı artçılarla beraber.. ne güzel ne güzel... bazılarımızın gelememe ihtimali üzerinde durarak 30 kişi gibi olacağız de...
evet arkadaşlar gün yaklaşıyor herkez programını yapsın haftaya hep beraberiz inş karnım açıktı boğazda kahvaltı için
valla abi sabah aksam full cekiyor orası bugun bile onunden gecicem kulelide antremanım var ama genede sorarım nezaman gecsem dolu umarım bişiler yaparlar yapamazlarsada saglık olsun yer cok yesil mavi vaaaaar boudberg vaaaarr yer var abi orda bulamssak dierlerine gideriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)