Tam olarak nedir arkadaslar toplantının sebebi acabilirmisiniz cocuk esirgeme ziyareti de bizim yapabileceğimiz nedir ona göre gelelim
kahvaltı etmek için gitmicez heralde
bilgi vericek kimse yok heralde
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
sen simdi cocuklarıda yersin
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
yurda gitmemizin sebebi ordaki kardeşlerimize elimizden geldiği kadar maddi manevi yada yanlarında olarak onlara güç ve destek vermek asıl amaç bu,aynıgünün sabahıda çengelköyde toplanıp kahvaltı yapmak uuzunzamandır kalabalık bir buluşma yapamadık çoğumuz busayede yeniden görüşüp özlem gideririz.
yok onlara kıyamam ekmek bandırırım sadece
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
tamam bende geliyorum hem tanısmıs oluruz
Mevlana
buraya yazın yerinizi buluşur beraber gideriz bende sevgilimle gelicem
ben kucukyalı 63 durağının orda oturuyorum siz uyarsa burda buluşuruz uymas sa ben size uyarım
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
nihayet araba ile gelecek biri... yuppi.... nursu.. yuva listesinde olmadığını biliyorum ama çocuklara gidecek eşyalar hep havaleli yer kaplıyor anlıyacağın... bakarsın senden sonra çengelköyden üsküdara bize eşyaları taşıman için yardım isteyebilirim.. ekipte arabalı biri olmazsa.. uygun olursan bize nakliye kısmında destek verirsen sevinirim...
gel gel.. yazdım bile listeye adını... bu arada size ben detaylı bir açıklama yapim.. 4 mayıs günü çocuk esirgemeye ait 7-12 yaş grubu çocuklarımızın bulunduğu bir yuvaya ziyaret yapıp her sene gerçekleştirdiğimiz BAHAR ŞENLİĞİMİZİ yapacağız.. Hıdırelleze denk gelmesi vesile oluyor.. Bu ziyarette yuvadaki çocuklar için KARAGÖZ-HACİVAT perdesi açıyoruz, mısır patlağı arabası kiraladık çocuklara sıcak sıcak mısır dağıtacağız.. müzik var dans edip şarkı sölicez... ayrıca ikindi saati çayına denk geldiğimiz için içecek süt ve yanında kek, kurabiye ev yapımı hamur işleri getiriyoruz... Ve oyuncaklar, balonlar, star ballons v.s. aklıma gelmeyen bi çok şey var şimdiii... İŞTE AMAÇ BU.. çocuklara keyifli bir gün geçirmek.. ANCAK YUVAYA ZİYARET KİŞİ SAYISI SINIRLI VE LİSTE NE YAZIIK Kİ DOLDU... bizde düşündük genede çocuklara bizimle birşeyler iletmek isteyenler olursa ve birbirini özleyen MT çiler sohbet etmek isterse birde aynı günün sabahı kahvaltı yapalım dedik..
çay+melemen+boğaz havası ve manzarası+sıcak sohbet (daha ne olsun)
ardından da çocuklarla geçirilecek güzel bir öğleden sonra...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
güncel .
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ewet bostancı kucukyalı yakınlar artıyo konvoy yapıcaz galba iii iiii guzel hehe sdv ben srht949 burdan gelicez isteyen varsa takılsın ordan çiçekciden gizemi alıcaz sonra burhan felegin onunden aparatı alıcaz bu guzergah ustunde takılan olursa gelsin bagdat caddesi minibusu yolu falan fıstık guncelllllll
ya abi bu yuvaya ziyaret kişi sayısı niye sınırlı ki yaa offf gelemicekmiyiz yani şimdi ziyarete
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
senin hane tam neresinde kalıyor bostancının
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)