heryol ankara uyar bana
heryol ankara uyar bana
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bende gelecem allah kısmet ederse...listeye eklerseniz adımı sevinirim...görüşmek üzere sevgilerr....
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
ooo kimler buralara gelmiş
nursu hanım sizi ilk ve son olarak maltepe buluşmasında ördük sonra yokoldunuz aramızda görmek isterisss
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
safak saycaz nerdeyse peh peh
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bügünde bitti şafak 16
amma çok varmış daha ya ozaman biz bi ayvalık yapalım gelelim haftaya ancak vakit geçer
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bugun tmokun senligini atlattıgımıza gore lutfen simdide bu konuya yogunlasalım e hadi yukarı guncelllll...............
Güncelleyelim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
safak 13
safak 12,9 .....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
slm DESPERADOST abim le bende gelicemm
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
Eski mahallem orası eski dediysem 7 sene önce Doğancılar.katılım sınırlıymış gelmek isterdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)