sayın delipoyraz abi
4 mayıs için 1+1 kişi eklermisin ben eşimle katılıcam bire çok sevdigim motorcu bir abim eşiyle gelecek
sayın delipoyraz abi
4 mayıs için 1+1 kişi eklermisin ben eşimle katılıcam bire çok sevdigim motorcu bir abim eşiyle gelecek
------- güncel -------------
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
mısır
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Çok kalabalık olmuşuz kahvaltı süpergeçecek
KAHVALTI LİSTESİ:
1. DELİPOYRAZ
2. BURAKİ 77 + 1
3. EDY
4. DOSTDARK
5. SİLAH1
6. TUGCETUGCE
7. SSTEK
8. VINVIN
9. SEDAT2020
10. OKAN-GİZEM
11. ARSLANFB
12. İHSANHAKAN
13. İSTBURAK+1
14. OĞLUM VE BEN
15. THAİİ-VTEC
16. ESKİCİ
17. DARKDIAMOND
18. KAISER
19. DENİZCİMUZAFFER
20. SYRIANA + 1
21. CAPRİCE3434
23. KIRMIZI + 1
22. AYDINOLMEZ (izin alabilirse +1 inden)
23. APARAT VE KIZI
24. OZRACE
25. OS.OZGEN
26. DESPERADOST
27. ÜMMET PERKİTAN
28. SVD+1
29. MARV
30. MERT (kesin değil)
31. ERDİNCPOLAT (kesin değil)
32. NAHZUVAY
33. MHRRMKPNR (?????)
34. TİC-KET
35. SVD nin MİSAFİRİ + 1
DAELİPOYRAZ ABİ beni mısır patlağı arabasına yazsana
Seninle oyuncak almaya gidecektik ama benim işlerim çok yoğun buyüzden alışverişe gidemiyeceiz galiba
Şu anda Tajikistanın başkenti Düşanbedeyimumarım 4 Nisana kadar dönerim
KAMP ADAMLARI
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
kahvaltıda olurmuyum bilmiyorum ama ilerleyen saatlerde bende aranızda olmaya calısacam benide yazın listeye bi aksilik cıkmazsa tabi
ilginize teşekkür.. şunu belirtmek isterimki yuva ziyaretçi sayımız kısıtlı ve şu an liste fazlasıyla dolu.. yuvada sizi yanımıza almamız mümkün değil... ancak saat 13:30 a kadar kahvaltı devam edecek ve yuva sonrası yani 17:00 den sonra koşuyolu öğretmen evine geçme durumumuz var net olmasa da... istersen özelden irtibata geçelim.. cep telimi yazarım.. gelirseniz o gün haberleşiriz...
Kahvaltı listesine ekledim sizi....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ben tesekkür ederim o zaman ilerleyen zamanda kesin bi bilgi veririm sağolun
Mısırrrr . Niye benim adım mısır listesinde yok delipoyraz abii
valla benım aklımda da bır suprız var ama ben acık acık soylım ummet abı sonra banada soyle bakalım demesın bır poset dolusu seker ne dersınız sankı bayram yerı gıbı
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
hadi bakalım bekliyoruz.. bu arada vınvın ikinci ekip için bana 5 kişilik bir isim listesi gönderecektin, bekliyorum.. acil olarak bildirirsen sevinirim...
Dostdark sesimiz geliyor mu****
bu arada desperadost tan bilgisi olan var mı? Hiç sesi çıkmıyor da...
yaaa hadi yaaaa gelsin artıkk yaaa sıkıldımm yaaaa :( hehe bu kahtavltıda nasıl sıgıcaz allah bilir ama guzel gecicek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)