evet yarıyor bazen
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ben derim ki; topiği bu şekilde güncel tutmanın pek faydası yok... bu yüzden son 3-4 gün kala bu topikten ekip olarak haberleşebiliriz.. zaten kahvaltı içinde yuva içinde güzel AZ VE ÖZ bir ekibimiz var... daha önceki yazışmalarımızda herkes ne yapacağı konusunda az çok fikir sahibi oldu... 28 nisan gibi gene topiğe döneriz... hepinizi çokkkk seviyorum... herhangi bir sebepten benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşım olursa difana34@hotmail.com adresini kullanabilir.
önemli ve mutlu bir gelişme...
evet az evvel aldığım bir haberle çok ama çok mutlu oldum.. kanatlandım bile (redbull da içmemiştim ama) neyse konuya gelelim....
çok değer verdiğim gönül dostlarımla aynı karede gördüğüm ve sanırım bazılarınızında tanıdığı AKALTEKE (Tamer) nin büyük desteği ve aracılığıyla HAYALCİ (volkan) yuva ziyaret gününde bizimle olacak ve çocuklara Hacivat ve Karagöz gölge oyunu perdesi açacağız... desteği için sevgili AKALTEKE ye çok teşekkür ederim.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
haydi bakalım hop hop hop guncelle guncelle okaaan guncelle bakıyım afferin ogluma bidaha guncelle ooohhh ne guzel
[QUOTE=delipoyraz;1032729]ben derim ki; topiği bu şekilde güncel tutmanın pek faydası yok... bu yüzden son 3-4 gün kala bu topikten ekip olarak haberleşebiliriz.. zaten kahvaltı içinde yuva içinde güzel AZ VE ÖZ bir ekibimiz var... daha önceki yazışmalarımızda herkes ne yapacağı konusunda az çok fikir sahibi oldu... 28 nisan gibi gene topiğe döneriz..
mesaj alınmıştır
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ben derim ki; topiği bu şekilde güncel tutmanın pek faydası yok... bu yüzden son 3-4 gün kala bu topikten ekip olarak haberleşebiliriz.. zaten kahvaltı içinde yuva içinde güzel AZ VE ÖZ bir ekibimiz var... daha önceki yazışmalarımızda herkes ne yapacağı konusunda az çok fikir sahibi oldu... 28 nisan gibi gene topiğe döneriz... hepinizi çokkkk seviyorum...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
dogru söze ne denir
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Zıpçıktılık yapıp güncelleyeyim bari başlığı.O kadarda demişler,"28 nisanda başlığa geri dönelim!" diye ama öyle heptende gömmeyelim dimi yani?
Hepiniz bişeyleri paylaşmışsınız ama bende alacak bişeyi işkembe-i kübradan uydurup bulurum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
önemli ve mutlu bir gelişme...
çok değer verdiğim ve gönül dostlarımla aynı resim karede gördüğüm , sanırım bazılarınızında tanıdığı AKALTEKE (Tamer) nin büyük desteği ve aracılığıyla HAYALCİ (volkan) yuva ziyaret gününde bizimle olacak ve çocuklara Hacivat ve Karagöz gölge oyunu perdesi açacağız... desteği için sevgili AKALTEKE ye çok teşekkür ederim.
bi güncelde ben çekim dedim... İNADINA...
arkadaslar bana bırısı sımdı cok ayrıntılı sekılde anlatırmı nasıl gelcem oraya ben he abıcım sana dıyorum delıpoyraz sna dıyom duy benı bak benım durumum bellı gebzeden motorsuz gelcem okey
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
arkadaşlar 4 mayısta gunesli bir pazar gunu cınaraltında yer bulabilecezmi sizce
dostdark der ki ; abi çok sağolun ama o mumlar pastanın altında olmasaydı yada pastanın üstü üste olsaydı motorla geldiği beli olmazdı
elimizden gelen budur... itirazı olan..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)