Kahvaltıya ve küçük kardeşlerimize gitmeye 26 gün kaldı. Evettt başka kimler geliyor. Yani anlayacağınız topik güncellll
Kahvaltıya ve küçük kardeşlerimize gitmeye 26 gün kaldı. Evettt başka kimler geliyor. Yani anlayacağınız topik güncellll
valla hıc bırsey untulmaz merak etme sen abıcım
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
dünkü duruma göre büyük bir degişiklik olmasa bende geliyorum kahvaltıya antalya iş beli oldu
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
yatmadıda onumuzdeki hafta gideyorum büyük ihtimale
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
özelimden gelen ve ilgi gösteren bütün MT dostlarına teşekkür ederim.. Gerekli bilgileri oradan gönderiyorum... İYİ Kİ VARSINIZ...
ÖZER teşekkür...
ÜMMET ABİ teşekkür...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Son 25 gün arkadaşlar. Haydi Mt kahvaltıya katılım için hepinizi bekliyoruz.
sırf menemen için bile gidilir o kahvasltıya,geçensene sizi beklerken 1 tane yemiştim,sizgelince yine söledim iyi oluyor yahu.kaldıkı ordan çocuklara gidicez.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
şöyle bir güncelleyelim.. görmemiştin duymamıştık diyen kalmasın....
Herkes güncel derde ben diyemezmiyim yanii
Evet bayanlar baylar bu kadar aktif üyesi olan bir sitede küçük kardeşlerimizi sevindirmek isteyen ya da dost sohbeti ile kahvaltı etmek isteyen başka kimse yok muu
abiler ablalar valla guzel gecicek sonrada bizim okula gidip yuzsekmi napsak hehe olmadı halısaha macı yaparız olmadı basket oynarız olmadı golf oynarız hahaa spor akademisiya sosyete yapalım biraz havamız batsın e hadi guncelllllllll ( amac buydu bos konustum)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)