yav çok heves ettiydim ama ne yapalımki haklısın gereksiz yere maceranın lüzumu yok 1 ay sabredicez artık . ehliyeti niye bıraktınki bayiiye?
yav çok heves ettiydim ama ne yapalımki haklısın gereksiz yere maceranın lüzumu yok 1 ay sabredicez artık . ehliyeti niye bıraktınki bayiiye?
bak paşa gönlün bilir...kaderin önüne geçilmez...düşen uçağa binemeyen yolcu durumunada düşmezsin inşallah...haydi hayırlısı...
bayiden bugün bir arkadaşa makina aldıkda...dalgınlıkla kalmış orda sehpada...aramasalar geziye ehliyetsiz gidicektim farkında olmadan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
avrupa yakasından gelecekler sabah 08:00 de sirkeci arabalı feribotta olursa iyi olur.feribot 08:00 de hareket ediyor.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi bizi de yaz ama artı bir cbf 150 daha yaz.
sabah saat 07,30 da sirkecide feribot iskelesindeyiz.
98 Beygir.....
ümmet abi sabah
8.40 kucukyalı petrol ofisindeyim unutmayın beni haa
tamam yazarım şimdi sabah görüşürüz
unutmayız sen orda ol motorları görcen zaten
LİSTENİNİ SON ŞEKLİ BÖYLE
13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.
gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.sabofb
4.svd +1(küçükyalıdan katılcak)
5.CIHAN+1
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
10.atlantic+2
11.ucanteneke5
12.playboy_77
13.alpino
14.sumensko
15.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
16.tutkun
17.shumenli_iso
18.hasan
19.antientel+1
AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET
HERHANGİBİDURUMDA TEL NMR:O542 7624303
KAHVALTI OLAYI GEMİDE OLCAK ARKADAŞLAR KESİNLİK KAZANDI(ESKİHİSAR TOPÇULAR FERİBOTUNDA)
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Abiler merhaba. Ben okan 2 senedir üyeyim bu siteye ama askerlik dolayısı ile 15 ay uzak kaldım. Sonunda bende aranızdayım. Ben de Darıcada oturuyorum. Yarın saat kaç gibi eskihisarda olursunuz ?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ben ordayım benzin alıcam zaten gorusuruz
çok geç oldu söylemek için ama bi arkadaşım daha geliyor benimle +1 yani
valla ben şimcik uyandım...
saat 11.35 olmuş...benden bi cacık olmaz he...saat alarmı falanda kaldıramamış...
2 de yattım ağır uyumuşum kusura kalmayın...
çok şey kaybetmediniz yani...
Hepinize Iyi yolculuklar ve eglenceler dilerim. Ne yazik ki gezinize katilip sizlerle tanisamadim. Iyi surusler.
Evet arkadaşlar şu an geziden sonraki ilk mesajı yazmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyim ,süper bir gezi oldu,çok eğlendik,emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler...nice gezilereee hepberaberr...
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
elinde resim olupta biran önce atmayan
inşallah kazasız belasız herkes dönmüştür,bugün çalışıyor olmama rağmen aklım sizlerleydi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
resim icin ummet abi topic acacak bu aksam duser . cok eglendim superdi 2 hafta sonra sile varmıs onada gelecem.
ama gezi beni yordu (gulmekten)
hakkaten yaa.süperdi vallahi billahi..
ilk defa gezinize katıldım geldim üye oldum
teşekkurler ümmet abi
antientel(hasan) arkadaşın benzini bittimi bitmedimi?
merak ettim
adama sağlam motor aldık yolda kalmasın diye bu seferde benzinden yolda kalmaya başladı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bekleriz kanka ama feribottan sonra gectin beni cok içledim hani
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)