13.04.2008 Bahar geldi hadi Marmara turuna - Armutlu Çınarcık Yalova
Reklamlar
-
choconut adlı üyeden alıntı
ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..
keşke biriki resim çekip atsaydın siteye,görmüş olurduk bizde,geçenyazdan beri gitmiyorum ordan,doğrudur ama ogün gemlikte toplandığmızda konuşup birlikte bikarar veririz,onagöre hareket ederiz ben yavaş yavaş gitme taraftarıyım,çünkü çok güzel manzara var oyolda vakit bol olcak zaten,genede gemlikte sahilde toplanınca karar veririz.
13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.
gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.ıstburak
4.svd +1(küçükyalıdan katılcak)
5.özzy73
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
11.dalyanöner
12.atlantic+2
AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
gitmeyi çok istediğim yerler,kış bitimi çok şahane bir gezi olacağından eminim
o gün çalışıyorum gelmeyi çok isterdim
hayırlı yolculuklar arkadaşlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
8.45 kucukyalı karayolları duragındaki petrol ofisi benzin istasyonunda olucam 34 js 702 siyah caracal
-
svd kardeş küçükyalı karayollarındaki petrol ofisini bi tarif eder misin yada bi harita gonderebilir miisn ? bene ordan katılayım karışıklık olmasın
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
ümmet abi çok isteriz gelmeyi ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı.bu organizasyonda olamayacağız.artık başka bir gezide hep beraber oluruz.hepinize bol eğlenceler gezi sonunda resimleri bekliyorum.
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
-
ümmet abi bulgaristan MT olarak bursaya bir gezi düzenlemiştik..fakat yolumuz aynı olunca grubu birleştirelim dedik...istanbul'daki arkadaşlar size özelden ulaşır ve buluşma noktanızı ayarlarsınız..ben yalovalı olduğum için sizi topçular feribotunun önünde karşılarım...şuan 8-9 kişiyiz..bizede listeye eklersen seviniriz.birazdan tüm listeyi yazarım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
playboy_77 adlı üyeden alıntı
ümmet abi bulgaristan MT olarak bursaya bir gezi düzenlemiştik..fakat yolumuz aynı olunca grubu birleştirelim dedik...istanbul'daki arkadaşlar size özelden ulaşır ve buluşma noktanızı ayarlarsınız..ben yalovalı olduğum için sizi topçular feribotunun önünde karşılarım...şuan 8-9 kişiyiz..bizede listeye eklersen seviniriz.birazdan tüm listeyi yazarım
tamamdır mesut teşekkür ederiz topçularda olmanız güzel olur,gemliktede bekleyenler olcak orda biraz moladan sonra kumla,kapaklı yoluyla armutlu,çınarcık yalovaya doğru devam ederiz.
www.perkitan.com
-
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
7.tutkun
8.shumenli_iso
9.hasan
liste bu abi.fakat istanbullular buluşma saatinizin çok erken olduğu görüşünde.çünkü taaa avcılardan gelecekler..şu haraket saatinde bir pazarlık payı yok mu
-
13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.
gezi listesi:
2.marv
3.ıstburak
5.özzy73
7.sametrix
8.tanımsız+1
11.dalyanöner
12.atlantic+2
13.ucanteneke5
14.playboy_77
15.alpino
16.sumensko
17.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
18.tutkun
19.shumenli_iso
20.hasan
AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET
www.perkitan.com
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
gezi listesi:
2.marv
3.ıstburak
5.özzy73
7.sametrix
8.tanımsız+1
11.dalyanöner
12.atlantic+2
13.ucanteneke5
14.playboy_77
15.alpino
16.sumensko
17.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
18.tutkun
19.shumenli_iso
20.hasan
ümmet abi çok özür dilerim fakat istanbullular için o saatin çok erken olduklarını sölediler..o saatte orda olamayız dediler.08.00de avcılardan anca çıkarız diyorlar..biz tahmini olarak 12-1 arası bursada olacağız..eğer sizde bursaya gelirseniz bizi mutlaka arayın..orda buluşuruz enazından 0535 506 79 86 beni ara buluşuruz bir yerde
-
playboy_77 adlı üyeden alıntı
ümmet abi çok özür dilerim fakat istanbullular için o saatin çok erken olduklarını sölediler..o saatte orda olamayız dediler.08.00de avcılardan anca çıkarız diyorlar..biz tahmini olarak 12-1 arası bursada olacağız..eğer sizde bursaya gelirseniz bizi mutlaka arayın..orda buluşuruz enazından
0535 506 79 86 beni ara buluşuruz bir yerde
kısmet artık bizburdan konuştuğumuz saatte yola çıkçaz,biz bursaya uğramıcaz gibi gemlikten kumla yoluyla yalovaya döncez,buluşma olsaydı iyi olurdu,daha çok gezeriz sorun yok başka gezilerde buluşuruz.
www.perkitan.com
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
kısmet artık bizburdan konuştuğumuz saatte yola çıkçaz,biz bursaya uğramıcaz gibi gemlikten kumla yoluyla yalovaya döncez,buluşma olsaydı iyi olurdu,daha çok gezeriz sorun yok başka gezilerde buluşuruz.
topic'de bursayada uğrayın diye yazılar görmüştüm.belki uğrarsınız diye düşünmüştüm.neyse kısmet başka geziyemiş artık.pazar günü olan tüm gezilere katılabilirim..bursadan arkadaşlar varsa bize katılmak isteyen özelden bana ulaşabilirler...buluşma noktasını ve saatini söylerim.kapımız herkese açıktır
-
-
Armutlu iskele meydanı
en uçta denizin kenarındaki beyaz binada mit in binası
26 senedir her yaz mutlaka giderim armutluya..
-
bi süprüz olmasa Kıltek..Satoyama...ve aargh Tameride kandırabilirsem gelmeyi düşünüyorum...
ayrıca Murat Diksöz ...
Buraki77..
denizcimuzo...(muhtemelen arabayla gelir)
Darkdiamond ada haber salıcam...düşünürlermi bakalım...bi ortamı gazlayım...
ama ben satmıcam habarınız olsun..
Yağmur yağarsa direkt satarım kusura bakmayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
ya bende çok gelmek isterdim ama tek izin günümde erken kalkmak istemiyorum
[EMAIL="haydarkayhan@mynet.com"]haydarkayhan@mynet.com[/EMAIL]
-
Yahu Lıstede Yokum!!
Ummet Abi eklesene aBİ benide listeye yanımada +1 koy
abi ben e-5 den eklenicem size!!
Bu kozyatagı carrefour un ordan tabı yolun carrefour tarafından dııl dıger tarafında eklenıyorum sıze!...Haremde beni ararsanız çok sevinirim abi,ona göre konumumu tam belirlerim,bi aksilik çıkmadan size eklenirim inşallah!
İnşallah gzl bir gezi olur hepimiz için!
tel nom: 05067023321 kayıt edersin abi hasan ışık yada antientel die!
-
selam
sametrix adlı üyeden alıntı
svd kardeş küçükyalı karayollarındaki petrol ofisini bi tarif eder misin yada bi harita gonderebilir miisn ? bene ordan katılayım karışıklık olmasın
e-5 den kartal istikametine devam et kadir has lisesini geçince(tünel olan yer)
bir kavşağa geleceksin (altından minibüs yoluna giden yol geçiyor,yolun sol tarafında ulusoy var)bu kavşagı geçer geçmez sag cepe gir (benzinciyi zaten kavşak uzerindeyken gorebilirsin ust geçit falan var)durak orada. duragın adı karayolları duragı. orda gorusuruz.
-
11 Nisan 2008, 18:58
Ümmet abı kahvaltı yerı kesınlık kazandı mı?Bızde ona gore tuzla e-5 te koprude sızı beklıycez.Istersenız eskıhısarda vapurda kahvaltı yapabılırız..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler