13.04.2008 Bahar geldi hadi Marmara turuna - Armutlu Çınarcık Yalova
Reklamlar
-
ne yazıkkı gelemıyorum:(((((motorun işi uzun:(((cok uzgunum
Reklamlar
-
kelleci arkadasımızıda gezide gormek istiyoruz
-
antientel adlı üyeden alıntı
bi saniye yha... e5 den mi gideceksijiz ummet abi!!!!
eger kozyatagi civarinda e-5 de seyir edeceksen super
evet e5 ten gitçez oralarda buluşuruz
achille adlı üyeden alıntı
ummet abı cok gelmeyı ıstıyorum ama net bırsey soylemıycem son aksamıma baglı.katılımın cok olmasını ısterım.
tamam kemal gelirsen seviniriz önce işlerini ayarla sen soru değil
deal adlı üyeden alıntı
ne yazıkkı gelemıyorum:(((((motorun işi uzun:(((cok uzgunum
sorun değil motoru kısa zamanda toplarsın inş
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
saat:08 00 de sirkeciden hareket 08 30 da haremde feribotun çıkışında olcaz.
Ümmet abi, Sirkecinin nersinde olcaksınız? Olmazsa oraya geliriz biz. Avupa yakasındayız çünkü.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
atlantic adlı üyeden alıntı
Ümmet abi, Sirkecinin nersinde olcaksınız? Olmazsa oraya geliriz biz. Avupa yakasındayız çünkü.
siz sirkeciye gelmeyin biz sirkeciden feribota binip hareme geçceğiz iskelede bekleyin 08:30 da orda olcaz
www.perkitan.com
-
yakışır ümmet abi bu yaz adanayada bekliyoruz ekibi toparla butarafa doğru selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
ümmet abi bursa dan gelicekler için tahminen saat kaç civarı gemlikte olursunuz ve sizi nerede bekleyelim mesela kumla istikametine döner dönmez orda beklesek uygunmudur
-
emrahkrm adlı üyeden alıntı
ümmet abi bursa dan gelicekler için tahminen saat kaç civarı gemlikte olursunuz ve sizi nerede bekleyelim mesela kumla istikametine döner dönmez orda beklesek uygunmudur
emrah 10:30-11:30 arası gemlik limanda boksör restaurantın karşısında beklerseniz daha iyi olur biz sizi ordan alırız.
www.perkitan.com
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
siz sirkeciye gelmeyin biz sirkeciden feribota binip hareme geçceğiz iskelede bekleyin 08:30 da orda olcaz
Biz de feribotla geçeriz abi. Köprüyü dolanmayalım şimdi. 8 feribotuna yetişiriz o zaman.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Abi bende Bostancı köprüsünden katılabilirim, evim yakın oraya bide Harem e kadar gitmim benzin 3.36 olmusta
-
Cumartesi motoru bi yaz bakımına sokucam.Eğer çıkarabilirsem bende katılmak istiyorum.
Ümmet Abim,benim motoru biliyosun.Bu sene değiştirmeye baya niyetlendim ama global kriz deyip duruyorlar,vazgeçtim gibi.O sebeple baya uzun olan bu güzergahta yavaş-hızlı gruplar oluşturulacakmı?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
tamam anlaştık boksör restaurant uygundur.pazar günü görüşmek üzere
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi bakıyorum herkese cevap var bana yok köfteci diyorum köfteci adresi vereyimmi
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Bu arada kahvaltıyı nerede yapıcaz....Ona gore evden cıkalım...Ummet abı benımde cevabımına yorum yazmamıssın + 1
-
Bende Ağvada olucam, size iyi eğlenceler, artık dönüşte fotoğraf paslaşması yapacaz
-
Mariner-M adlı üyeden alıntı
Bu arada kahvaltıyı nerede yapıcaz....Ona gore evden cıkalım...Ummet abı benımde cevabımına yorum yazmamıssın + 1
kahvaltıyı metro,carfur veya eskihidarda yaparız yarın belli olur araştırıyorum sizde uygun biyer biliyorsanız paylaşabiliriz.
silah1 adlı üyeden alıntı
ümmet abi bakıyorum herkese cevap var bana yok köfteci diyorum köfteci adresi vereyimmi
verme halis sen götür bizi neresiyse seviniriz
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Cumartesi motoru bi yaz bakımına sokucam.Eğer çıkarabilirsem bende katılmak istiyorum.
Ümmet Abim,benim motoru biliyosun
.Bu sene değiştirmeye baya niyetlendim ama global kriz deyip duruyorlar,vazgeçtim gibi.O sebeple baya uzun olan bu güzergahta yavaş-hızlı gruplar oluşturulacakmı?
sıkıntı yok oğuzcum yeterki sen gel birlikte gidip geliriz kopmadan birbirimizden
www.perkitan.com
-
GKN adlı üyeden alıntı
ümmet abi tedavi dolayısıyla gelemez pınar
ama zaman bi yaklaşsın
olmazsa ben yoldan bitane alır gelirim, canım sıkılmasın
süpersin abi ya
-
svd adlı üyeden alıntı
kelleci arkadasımızıda gezide gormek istiyoruz
gelmeye çalışacağım.ama kesin olarak şu an bişey söylemek istemiyorum..işlerimi cumartesi halledebilirsem gelirim... gelemezsem de artık kusuruma bakma.........
-
ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
choconut adlı üyeden alıntı
ümmet abi ben bugün gemlik-yalova sahil yolundan gitmek durumunda kaldım size şöyle söyliyim yol insanı girdiğine pişman edecek kadar kötü 3-4 yerde kilometrelerce süren yol çalışmları var özellikle armutlu-çınarcık arası çok kötü çoğu yerde asfalt diye birşey kalmamış bilginiz olsun diye söylüyorum..enduro yada cross kullanan arkadaşlar belki katlanır ama scooter yada spor tarzda motorları oldukça zorlayacak şekilde bir durum var pazara kadar ne olur bilinmez ama ben yinede uyarıyım dedim aklınızda bulunsun..
dostum moralim bozuldu şimdi ya,biz trafikten uzak mis gibi gezeriz diye düşünmüştük....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler