[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ümmet abi tedavi dolayısıyla gelemez pınar
ama zaman bi yaklaşsın
olmazsa ben yoldan bitane alır gelirim, canım sıkılmasın
GKN MOTORS
yoldan elma armutlu alıcaksın gkn gel benım burdan al o zaman
hee bu arada iyi yolculuklar ümmet abi
Ne gece sen gitmiyormusun Yoksa motorun çok yakıyor diyemi :D
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bir aksilik olmassa bende geliyorum benide yaz ümmet abi kahvaltıyı eskihisardan önce yapacaksanız kahvaltı noktasında buluşuruz.
İki kişinin bindiği motor değildir.
ümmet abi selamlar benide yazarmısın listeye kısmet olursa gemlikten size katılırım yalovaya kadar sonra tekrar bursaya dönüş benim için güzel bir gezi olur..gemlikte buluşma yerini kararlaştırırız artık..bu arada motorum gri dylan150..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
motor arızalı yaptırıcam bu hafta yetısırse gelecegım.yazın benıde dıyecegım ama muallakta olay.bırde kalkıs yerı neresı .neyse ayrıntıları ılerleyen gunlerde yazarsınız sanıyorum.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
O virajdan saga dönünce 2. blok.... Balkonda siyah terrier köpek vardı...Hiç girmezdi içeri.... O ev.... Şimdi öldü...
Özlemişim oraları yaaa.... Üstelik komşuymuşuz da.....
Bayağı uzun bir rota.... 2.5 saat sürer.... Ama çok keyif verir.... İyi eğlenceler....
Resimlerimi unutma haaa.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
orda köfteci yok ondandır
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Ben de bi terslik çıkmazsa gelmek isterim. İnşallah hava da güzel olur. Yanımda 1-2 arkadaş daha gelebilir belki. Şimdi konuştum, geliriz diyolar. Bizi de yazar mısın Ümmet abi.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Tüm gruplar gezi icin aynı günümü secti yahu kaldıkmı iki arada bi derede, ama büyük ihtimal bende bu rotayı çizerim. Ümmet abi ben ve +1 motor daha yazabilirsin
bende gelicem ümmet abi benide yaz listeye
13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.
gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.ıstburak
4.svd+1 (küçükyalı sahilden katılcak)
5.özzy73
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
10.deal
11.dalyanöner
12.atlantic+2
13.ucanteneke5
14.playboy_77
15.alpino
16.sumensko
17.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
18.tutkun
19.shumenli_iso
20.hasan
listenin yeni hali yokmu başka bahar gezisine gelcek elleri görelim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi mhrmkpnr da ekle.onsuz olmaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)