ne güzel gezmişsiniz. bravo walla.
==============================
==============================
Bazı akaryakıt hesaplamaları ...
tarih
13/04/2008
6888 km-7037 km 149 km yapmış alınan benzin 13,00 ytl 13,00/149=0,0872 ytl km başına
7037 km-7172 km 135 km yapmış alınan benzin 14,00 ytl 14,00/135=0,1037 ytl km başına
7171 km-7340 km 173 km yapmış alınan benzin 17,50 ytl 17,50/173=0,1011 ytl
Son küçük marmara gezisinde yapılan kilometre ile hesaplandı..
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Bidahaki geziye 125 cc ile katılcam 43 lira benzin yakmısım
Mesut hep senin yüzünden bu gaz veripte gaza getirme beni dedim
Ozkan,abı bende 40 ytl yakmısım
Ama sucu bana atma,ılk sen gazladın yalova yolunda
Harika gezi olmuş güzel fotolar bu arada emrah sinyallerin arkasından o etiketleri çıkar kardeşim hiç fotojenik çıkmamış motor aldığımda bende mutlaka sizlerle olacağım birde yaklaşık 300 km yol yaptınız sanırım ve en çok yakan 40 liramı yaktı ?
arkadaşlar vallahi içim gitti...çok hoş fotoğraflar çekmiş ve çekilmişsiniz!!! benim yakacık uğurmumcu mah. nde çiğ köfte bayiliğim var ve 7 gün açık!!! kimseyede bırakamıyorum;sizleride böyle gördükçe çok fena imreniyorum...BRAVO hepinize...gezin,tanışın,mutlu olun;hayat yaşamaya değer... bi gün bende yanınızda olcağım!!!
bursalı arkadaşlarımıza canı gönülden tekrar teşekkürler....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
gaziosmanpaşadan çıkış ve eve dönüş toplam 303 km yol yapmışım cbf 150 ile ve çıkışta aldıgım 30 ytl lik benzin ile hala gidiyorum şu an ve 350 km oldu,sanırım daha da gider yedege geçmedim yani gezide bende 20 ytl civarı yakmış oluyorum km de 66 kuruş a geliyor ve o kadar tam gaz gitmeme ragmen adı var kardeşim honda cbf 150 işte budur
şahsen bende çok teşekkür ediyorum,bizleri en iyi şekilde agırladıkları için.
bu gezide en önde gidiyordun,125 cc ile gelirsen bir dahakine en arkada gidersin ona göre
98 Beygir.....
arkadaşlar her zaman bekleriz ne zaman yolunuz bursa ve civarına düşerse kapımız açık bizlerde teşekkür ederiz
bu yaptığımız gezi daha çok konuşulur çok eksik yok hatta fazlası bile vardı bu kadar uyumlu olan bir grup çok ender rastlanır bir durum hakikatten katılan arkadaşlarımız içten ve samimi idiler
hayat 3,5 ile 4 arasındadır ya 3,5 atarsın yada 4-4lük yaşarsın
Bu gezinin tadı damağımda kaldı,kurtlanmaya başladım ben şimdiden atıcam kendimi bi yerlere
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)