İstediğim resimleri çeken arkadaşlara başta CİHAN arkadaşımıza çok teşekkür ederim... Tam da bizim evi çekmiş sağolsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ayıpsın abi hatırlamazmıyım...kaçırdım kanka harbidende...
bişeyi çok istersen olmazmış...bazen insanın üzerine ölü toprağı düşer derler ya...o hesap...
abi espirik yapıyodum ama olmadı...kısmet değilmiş...
abi üşeniyom Ortaköye gitmeye inan...1 kere giydim ve aynı askıda durmakta...o lekelerde yerli yerinde..kask desen kutusunda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geziye katılan tüm arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim çok güzel bir gezi oldu bu taraflara yolunuz düşerse tekrar görüşmeyi dilerim.bu arada videolarda karambolde gitmesin bi ara çeken arkadaşlar yüklerse çok güzel olur
ben de tekrardan herkese teşekkür ediyorum böyle bi gün yaşattıkları için..özellikle mesut'a teşekkürü borç bilirim beni çağırdığı için
en sevdiğim kardeşim benim
güzel gezi olmuş, ii maşallah kaza belada yok
birlikte nice uzun km lere diyelim o zaman
GKN MOTORS
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Motorununza,elinize,ayağınıza sağlık ; çok güzel kareler , paylaşım için hepinize teşekkürler..
Harika bir gezi olmuş. Katılmayı çok istedim ama kısmet olmadı. Balıkesir'e giderken hep geziye çıkmış motorcu arkadaşları gördüm. Kendimi hapisteymiş gibi hissettim arabada. İçim gitti ama işte, neye niyet neye kısmet. Asker götürmek kısmetmiş. Bi dahakine mutlaka gelicem inşallah.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Dostluk muhabbet ve yol yapmak adına çok güzel bi gezi oldu,katılan tüm arkadaslara teşekkür ediyorum.Kazasız belasız bi gezi daha tamamladık en kısa zamanda tekrarında görüşmek üzere
Güzel gezi olmuş tebrikler.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Az daha sabredin ...
REsimlerde biraz değişiklik var da :D
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Güzel gezi olmuş problemsiz. Ümmet abi yine pozunu vermiş çınarcık önü
Bu arada darkdiamondum karaelmasım ne güzel montmuş o öyle üzerine cuk oturmuş hayırlı olsun üzerinde eskisin
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Ve işte sonunda düzenleme tamam ..... benim çektiğim fotolar bu kadar ...
Ümmet abi teşekkürler güzel bir gezildi.
Arkada kalsam da öenmli değil benimde 250 cc bir moturum olur bir gün merek etme :D 250 kesmez 500 olssuun ;)
Tüm katalan arkadaşlara çoook teşekkür ederiz ....
Acaip yetiştim ümmet agaya sirkecide ....
Nerdeyse vapura almıyorlardı..... 1 saat sora gel diceklerdi beya
güzel gezi olmuş çaylarda tavşan kanı maşallah,emeğinize sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)