bu kadar resim olmazzzz bekliyoruz dahaaaaa harika olmuş vallah
bu kadar resim olmazzzz bekliyoruz dahaaaaa harika olmuş vallah
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
süper gezi olmuş ya resimler süper biraz daha bekliyoruz
evet arkadaşlar daha birsürü resim var mükemmel bir gün geçirdik 17 motor bayağı iyidi birde o biçim geyik vardı gülmekten katıldık yahuu
Sabah 08:32'de Harem'deydim ve doğal olarak geç kaldım.Benim eşek bakımdanmıdır nedir ilk defa 110km/h'ları gördü ve ana gurubu Eskihisar'a girişte yakaladım.Ondan sonrasını fotolar anlatacak zaten ama ben geziye katılan arkadaşlara teker teker teşekkür etmek istiyorum.Sanki hepsini biri özellikle seçip gurup yapmış gibiydi.Biri çıkıntılık yapsın! Biri şımarıklık yapsın! Yok arkadaş.Yol veriyorum,adamın altında 650'lik makina var ve sırf benim önde kalmam için kafa bile çıkarmıyor.Bu sayede gezi sonuna (Vapur'dan iniş) hiçbir kopma olmadan ve fire vermeden,tadına doyulmaz bir gezi oldu.Hepinize teşekkür ediyorum.Uygun zamanda tekrarlamak dileğiyle.
(Motorumla seyir halindeki çırpınışlarımı hikaye tadında canlandıran ve bizleri eğlendiren iki arkadaşıma ayrıca teşekkür ediyorum-isimleri bende saklı-.Bigün banada nasip olur inşallah)
Ah be Mete,gelseydinde dadından yenmez geziye sende ayrı bi lezzet katsaydın keşke.Bi dahakine zorla götürücem seni.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ben biliyom abi o dedigin iki kişiyi
ihbar ediyim mi şimdi burdan sen boşver onları gün doğmadan neler doğarmış.
98 Beygir.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html
arakdaslar hızlı resim yükleme yöntemi ve daha kolay
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cok güzel bi gezi olmuş daha cok resim isteriz bi kaç videoda olsa fena olmaz yani gitmiş kadar olurduk neyseki ehliyeti almama az kaldi bende katilacam inş.
topikler birleşmiş galiba.....................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ya oğuz abi şu piksel olayını çözmemiz lazım artık kafama takıldı
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
işte resimler
98 Beygir.....
bi ben yokum be.
facebook(Fazer Tutkunları)
eline koluna sağlık cihan resimler süper olmuş bu arada katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle oğuz abimize yaptığımız şakakalardan rahatsız değilde anlayışlı bir şekilde karşıladığı ümmet abimize böyle bir gezi tertiplediği ve diğer arkadaşlarımada tarifi mümkün olmayan bir gün yaşattıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim
Yok Cihan'cım etme.Zamanı var.
Akşamdan yat diye arıycam bundan sonraki gezide ozaman.Erken kalkarsın belki.
Çok yakından tanıyosun kardeşim.Aman alındım zannetmeyin ha! maksat gırgır devam etsin.
Sabo'cum,konuyla ilgili dökümanları yarın arayıp bulucam ve başlığı bizzat ben açıcam.Zaten konuyla ilgili bi dünya arkadaşımızın sitede olduğunu tahmin ediyorum.Halledicez yani senin işi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
fotolar gayet hoş Cihancım...
Oğuz Bey yeni Robocop montunuz hayırlı olsun...siftah oldu galiba...bende aynısından istiyorum...nerden aldın abi..
arkadaşlar videoları da isteriz resimlere bakmaya doyamadım.gerçi geziye de doyamadım ya...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)