[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-
Reklamlar
-
03 Nisan 2008, 12:38
Moderatör (forrap)
BULUŞMA YERİ :
BUCA BELEDİYESİ önünde saat: 19:00 da buluşuyoruz.Mekanı bilmeyenler o saatte orada olmaya gayret etsinler.Onun haricinde geç gelecek olanlar,o saate yetişemeyecek olanlar benim numaramdan arasınlar,neredelerse gelip alıcam.Telefon numaramı normalde açık forum ortamında yazmıyorum bir kaç sebepten ötürü,ancak bu sefer yazıyorum,çünkü kullanılan kelimeler git gide garipleşmeye başladı,şu mekan bulma muhabbetleri son bulsun artık.
Mekanı bulamayanlar arasın beni,numaram : 0533 935 35 82
(Numaramı yarın sileceğim buradan,yarına kadar kaydeden kaydetsin,daha uzun forumda bırakamam.)
oguz çatal adlı üyeden alıntı
daha kolay yerler seçmeye özen gösterin lütfen. bütün gün çalışıp birde akşam adres arayacagız.gerçekten çin işkencesi gibi
Daha kolay yerler bulmaya özen gösterin diyosun,anladım.Ok..
Bir sonra ki toplantı mekanı ayarlama görevi sendedir hocam Haftaya bize uygun bir yer ayarlarsan sevinirim.
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ben buldum abi,Muzaffer çalıştığı için gidiyoruz,hem farklı bir ortam olsun hemde Muzaffer e destek olsun ve canlı müzik dinlemiş olalım diye.Daha önceden Cengiz abi de orada buluşma yapmayı düşünmüştü,Muzaffer de yoktu o zaman orada.Farklı mekan gerekliliğinden ötürü seçtik yani özellikle,bilemedim bu kadar problem olacağını,kusura bakmayın.Geyikle karışık yazdığını biliyorum ama sen kurmasaydın keşke böyle bir cümle..
Neyse artık.
Reklamlar
-
03 Nisan 2008, 12:59
forrap adlı üyeden alıntı
BULUŞMA YERİ :
BUCA BELEDİYESİ önünde saat: 19:00 da buluşuyoruz.Mekanı bilmeyenler o saatte orada olmaya gayret etsinler.Onun haricinde geç gelecek olanlar,o saate yetişemeyecek olanlar benim numaramdan arasınlar,neredelerse gelip alıcam.Telefon numaramı normalde açık forum ortamında yazmıyorum bir kaç sebepten ötürü,ancak bu sefer yazıyorum,çünkü kullanılan kelimeler git gide garipleşmeye başladı,şu mekan bulma muhabbetleri son bulsun artık.
Mekanı bulamayanlar arasın beni,numaram : 0533 935 36 82
(Numaramı yarın sileceğim buradan,yarına kadar kaydeden kaydetsin,daha uzun forumda bırakamam.)
Ya ben alıntı yaparsam
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
03 Nisan 2008, 13:05
Yine bir İzmir MT buluşması ve yine yaratıcı bir başlık ''Kaptan Mağara Adamları'' forrap'tan ... tebrikler
Sizlere bol keyifli sohbetler dilerim arkadaşlar,muhabbetiniz daim olsun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
03 Nisan 2008, 13:41
Moderatör (forrap)
-
03 Nisan 2008, 15:46
cuma buca belediyesi önünde buluşalım çok mantıklı. eywallah forrap
-
03 Nisan 2008, 16:36
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
03 Nisan 2008, 16:43
Moderatör (forrap)
Buluşma yeri(mekanı bulamayacak olan olursa diye belli bir yer) ve mekanın krokisi en yakın zamanda eklenecektir.
Abi bak bu ilk mesajım,ilk mesajımda da dedim bir yer belirler orada buluşuruz diye.Böyle cümlelerin insanları kırabilme ihtimallerini de düşünseniz ve o tarz yorumlar yapmak yerine şurada buluşalım deseniz inan çok daha yapıcı olurdu.
Başkası olsa önemsemem,ama senin yazdığın şeyleri önemsememe gibi bir durumum yok biliyorsun.Birşeylere biz yön veriyorsak,daha dikkatli olmak zorundayız diye düşünüyorum.
Neyse,biraz benimde canım sıkkın,kusura bakmayın.
Görüşürüz.
-
03 Nisan 2008, 17:27
-
03 Nisan 2008, 18:36
iyi o zaman bi çay forraptan bi çay alp_tunaydan. şarkılarda muzafferden.
Buca belediyesini de bulamam diyenler olursa ben bornovadan geleceğim buca belediyesinin önüne. isteyenleri güzergah üzerinden toplar getiririm
-
03 Nisan 2008, 18:57
Wallace adlı üyeden alıntı
iyi o zaman bi çay forraptan bi çay alp_tunaydan. şarkılarda muzafferden.
Buca belediyesini de bulamam diyenler olursa ben bornovadan geleceğim buca belediyesinin önüne. isteyenleri güzergah üzerinden toplar getiririm
Yemezler olm.... Sana çay ısmarlamak bi file havuz ısmarlamakla aynı.....
-
03 Nisan 2008, 19:02
yaw bi tane yaw ince belli olsun madem
-
03 Nisan 2008, 19:10
Arkadaslar ben buyuk ihtimalle gelmeye calısacagım. ama c.tesi sabah karsıyakaya gidip sınava girecegim okulu bulmam lazım... duruma gore yarın aksam haber veririm...
bu sınavı gectim gectim, gecemedim SeRCAN is in the army...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
03 Nisan 2008, 19:16
bi aksilik olmazsa bende gelcemmmmmmmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
03 Nisan 2008, 19:20
uglychild adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ben buyuk ihtimalle gelmeye calısacagım. ama c.tesi sabah karsıyakaya gidip sınava girecegim okulu bulmam lazım... duruma gore yarın aksam haber veririm...
sanki akşam gidip bulacaksın okulu. kardeşim sabahtan git olmadı chatkut a sor. bırak bu işleri yemezler. o yüzden kaçışın yok geleceksin
BULUŞMA YERİ :
güncelleme yapayım dedim sercan burayı iyi oku
-
03 Nisan 2008, 19:30
uglychild adlı üyeden alıntı
Ben de önce bornova sonra atakente gidicem sınav için, akşama da Buca'ya geçerim MT'de ilk katıldığım buluşma Mağarada olucak ne mutlu bana
Don't touch me too much...!
-
03 Nisan 2008, 19:45
benim de ilk buluşmam olacağı için sabırsızlıkla bekliyorum
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
03 Nisan 2008, 19:53
-
03 Nisan 2008, 19:54
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
evetr hemde hiç olmadığım kadar ciddiyim
-
03 Nisan 2008, 20:01
-
03 Nisan 2008, 20:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)