Abiler ablalar...Ben de chatkut kardeşim gibi yeri çok iyi biliyorum..Cengiz abinin dediği gibi Buca Belediyesi önünde buluşalım. Ben öncülük etmeye hazırım saat verir dediğim gibi buluşuruz.Buca Belediyesi'nden daha kolay bulunacak bir yer de yok Buca'da kanımca Menderes cad. vardır hemen hemen bütün otobüslerin geçtiği bi cadde. Bu cadde üzerinde kime sorsanız gösterirler.Büyük mavi bir bina...Hadi sağlıcakla kalın cuma gönü sorunsuz buluşmak dileğiyle
Sorması ayıp kampüste ne iş yapıyorsun abi Ben eğitimde ingilizce öğretmenliği okuyorum da..
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
chatkut araştırmayı çok seven bi görevli kardeşimiz 9 eylülde
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
google earthdan ben cıkardım kordinantları ama bende saklı tüm hakları bana ait ihahahha
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu oldumu ki ?
vasco ne kadar kenar mahlle texas varsa ordan çizmişsin yolu
o yoldan bulabilene çaylar benden
chatkut o zaman bu daha iyi bak senınde reklamın var fakülte diye yazdım
ya tüm yollar mağaraya çıkar. ben saat 12 de chatkut un orada olmaya karar verdim. yemek içmek chatkuttanmış öyle demişşti. kaçırır mıyım bu fırsatı. cuma ben içmeye erken başlarım artık
vasco emeğin için tşkrler ama destekmisin köstekmisin koyduğun kırokiden sonra iyice kafam karıştı,
aykut tınaztepe kampüs önünde zamanında gelenleri götürecem dedi, senin gogıl örtünde gösterdiğin tınaztepemi, herhangi bir fakültemi
bide hadi orayı bulduk çizdiğin kırmızı hattın başında kuruçeşmede etrafında 6 tur atacağımız yer nedir, çizgiden ööle anlaşılıyo, mağraya gitmeden önce bişeyi tavaf edip hacımı olacaz
May The Force Be With You
200, mesaja da gelse bir yer tarif edemiyceniz.... Adam bas bas bağırıyor yaww... Otoban inişinden göstersenize gogıl örth ü.....
Kim buldu la burayı?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben size başa bir süyleyim şirinyer tansaş ın önündeki durakta 576 nolu otobüsü bekleyin.
sonra takip.
vede ordasınız.eheheheehh
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
nasıl harita abimm bunlar ya kordinatları verin enlem boylam herkes rahat bulsunn
BRAVO işte korninat tam nokta atışı bu kadar ya. takip ha hırsız polisçilik oynayacagız süpersin be kardeşim aklınla çok yaşa
arkadaşlar gerçekten çoook karışık çok arkadaşımız yorulacak.daha kolay yerler seçmeye özen gösterin lütfen. bütün gün çalışıp birde akşam adres arayacagız.gerçekten çin işkencesi gibi
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)