Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314

[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

REKLAM ALANI
    EliteXC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beverly 250, FiddleII 125
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cüneyt şu avatar resmi ve motosiklet bilgilerin gerçekleri yansıtmıyor
    Öyle birden söyleme bak Aykut içine oturmasın. Kendini alıştırmaya çalışıyor bisikletle avutmaya çalışıyoruz Cüneyt'i doktor çaktırmayın birden dedi.
    Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.

Ride fast, yet ride smart!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    çok zor bir durum alllah sabır versin vatani görev bitiminde iyi bir makine yapmalı yada arada dönüp bir bıraktığının haline bakmalı haline şükretmek için
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    artık hiç bişeyi yok :((
    yapmayın ya wallahi billahi okadar kötüyüm ki anlatamam sizlere inan bana bazen sinirden otobüslere bile binmeden sadece yürüyorum bi ses duyduğumda bakakalıyorum ilk motorunuzu almadan önceki heyecanınızı düşünün birde varolananı sattığınızda ne hale geldiğinizi yokk yaaaa ben yapamıyacağım askerlik maskerlik taaaaa kasıma kadar almam lazım ...ne olursa olsun ama benim ayağımı yerden kessin herşeye razım .... yani durum kötü... bazen sizleri aramak geçiyo içimden sadece oturuyosanız bi göreyim ama işte wallahi piskopata bağladım

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı csalgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapmayın ya wallahi billahi okadar kötüyüm ki anlatamam sizlere inan bana bazen sinirden otobüslere bile binmeden sadece yürüyorum bi ses duyduğumda bakakalıyorum ilk motorunuzu almadan önceki heyecanınızı düşünün birde varolananı sattığınızda ne hale geldiğinizi yokk yaaaa ben yapamıyacağım askerlik maskerlik taaaaa kasıma kadar almam lazım ...ne olursa olsun ama benim ayağımı yerden kessin herşeye razım .... yani durum kötü... bazen sizleri aramak geçiyo içimden sadece oturuyosanız bi göreyim ama işte wallahi piskopata bağladım
    kardeşim bilirim neler hissettiğini. her zaman motor lazımsa arayabilirsin beni. müsait olursam motorum senindir.

Motosikleti
    artık hiç bişeyi yok :((
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim bilirim neler hissettiğini. her zaman motor lazımsa arayabilirsin beni. müsait olursam motorum senindir.
    eywallah abi mutlu ettin beni eksik olma wallahi billahi ya sağolasın

14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)