doğum günü kutlu olsun Tarık... Sevdiklerinle Birlikte Nice Mutlu Senelere...
doğum günü kutlu olsun Tarık... Sevdiklerinle Birlikte Nice Mutlu Senelere...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
yine muhteşem bi gece yine sürprizlerle geçen bi gece herkese teşekkürler...tarık abi doğum günün kutlu olsun abi nice senelere hep birlikte inşallah...cengiz abi yeni makinan hayırlı olsun abi kazasız belasız... dostluğumuz daim, mutluluğunuz bi ömür sürsün ...kazasız belasız...
wallahi çok güzel çıkmış eywallah ...
resimde ben yokum bak eksidim ben
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cok guzel ve eğlencelı bı geceydı saat 3:30 cıvarıydı ance eve gırebıldık
tarık abıcığım sağlıklı ve mutlu nıce senelere....
resımler nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
Tarık abi doğum gunun kutlu olsun.Geç de olsa aranıza katılmak güzeldi...
Kerdeşim mutlu mutlu öutlu bol sağlıklı bol kazançlı bol huzurlu bol sevgili bol paralı................ daha nice seneleree
Abi tehlikeli sulada gezdiğimi bende son anda farkettim ki bol sevgili yazdım dikkat ettiysen.Bol SEVGİLİ - Lİ deil aman ynlış olmasın. Sonra Ebru "li li li li li" die öttürr valla ..
Bu arada Tarık sana kazasız belasız bişiler bişier demiş. O gün çok kalamadım dı toplatıda bilmiom olayı ama Sanki senin motoruda göremedimdi. Hadi düşündüğümdür işallah. Hayırlı olsn abicim..
Tarık Paşamız, doğum günün tekrar kutlu olsun.. Ebrucum senin de gönlüne sağlık..Güzel bir geceydi..Herkese teşekkürler..
evet şerçe belki iğrenç bir espiri yaptım, hatta belki değil evet iğrenç bir espiri yaptım ama bi sor neden yaptım,
hiç düşünmüyosun bir hafta çalışmış hafta yorucu geçmiş, yada kötü bir gün geçirmiş, yada kaskı sıkıyo v.s.
ilkokulda olsaydık kesin gülmekden çatlardın ama , ne var yani büyüdüysek arada nostalji say işte , hor görme garibi.
alıntıda yapmışsın silinmiyoki artık
May The Force Be With You
ebushh kardeş bizim resimler nerde kendimizi ğöremedikte yoksa orda yokmuyduk
APV 41 CENGİZ abi ya bu 41 i anlamadım bu plakamı yoksa yaşmı eger yaşsa çok daha genç gösteriyorsun.abi bir dahaki toplantıların bazılarını sahil gibi deniz kenarı mesela kordon falan hem herkeze yakın hem merkez hem herkezin kolay bulabilecegi bir yer olmazmı.(AMA) BENİM yer olarak bir önerim yoookk tüm arkadaşlarıma saglık ve mutluluklar temenni ediyorum
eline saglık iyide olmuş
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
uzun zaman sonra ilk defa toplantıya geldim ve inanılmaz eğlendimm... keşke daha çok vaktim olsaydıda kalabilseydim o gün sizinle beraber.. bu arada tarık doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
tekrar doğum günün kutlu olsun tarık videolar harika çıkmış emeyi geçen arkadaşa teşekürler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)