şşşşt bekir hayırdır moruk falan???? zaten o resim basılmıştı
şşşşt bekir hayırdır moruk falan???? zaten o resim basılmıştı
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
moruk ha önce ben üstüme alındım birde rahmi abin duysun istersen
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yerli ama çakma degil abiii... ama diger topikte bisey duydum şimdiden yorum yapamiyorum...
offf offf anlat anlat bitmez neler yapmiyom ki.... uuufffff.. ohhh ohhhh...
valla kanka kadıkoyde bi arkadasın barındayim wireless ta var, hem v-redbul hem muhabbet... bi de benim yeni kanka var ya hani admin falan... sakın gitme seni star yapacagım dedi... ben de kıramadım onu o yuzden biraz daha kalayım dedim
yaa bunlar reklam kokan hareketler Gokalp cim... adamlar benim goruntulerimi kullanarak prim yapmaya dergi satmaya calısıyorlar... ne yaparsın işte... burnu büyük havalı demesinler diye, bi de hatırı gecen arkadaslar da rica ettiler... o yuzden yani...
sen ne guluyon birader... sen git chatkut a kardesim de.. benim seninle kardeşligim bitti artık
moruk mu? fazla amerikan filmi izliyon galiba sen bu aralar
kim basmıs peki? sen mi bastın yoksa?
millet burda Sercan ın yuzunu seytan gorsun muhabbeti yapıyo kardesim... herkes senin gibi temiz kalpli ve dobra degil işte... gözden uzak gönülden ırak muhabbeti yapıyorlar... o yuzden gormeyenlerin umrunda degil yani... zaten donunce öz izmir mt diye bi grup kurucam seni de moderator yapıcam
valla Rahmi abi moruk lafına pek alınmaz bence, baksana hepimizden hızlı... fuar kalabalıgını yardı geçti... Semra abla bile takip edemedi onu...bence Rahmi abiye hızlı çocuk diyelim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ee cuma kimler geliyor şimdi
slm dostlarr. nasılsınız görüşmeyeli?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Wallace ın da dediği gibi,İstanbul görevin bitsin de İzmir e gel artık.Biz seni idare ediyoruz,yoklamalarda var gösteriyoruz ama müfettişler gelse ayvayı yiycez
Bekliyoruz kardeşim bekliyoruz,senin yerin her zaman ayrıGelemesende aramızdasın...
Vay be,cennet kontenjanları açılmış demek
Seni gördük daha iyi olduk İski,umarım sende iyisindir..
Bekliyoruz,bir ara çıkıp gelin,söz yemiycez sizi
hepinize iyi eğlencler hoş sohbetler arkadaşlar her cuma için yapabildiğim tek şey bu kusura bakmayın
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
bende cuma günü nöbetteyim küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinde öperim herkeze iyi eğlenceler
tuncer tez zamanda şu akhisar-manisa tayfasına baskın yapalım derim ben
gitmişken bişilerde yiyelim
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
birileri, birilerine moruk mu dedi iyi anlıyamadım . kimmiş bu moruk biraz buruşuk evet ama moruk ?
valla ben bişey demedim bi afiyet olsun dedim o kadar. ama duydum ortalarda öyle laflar rahmi abicim
güzergahtaki tüm yeme içme noktaları belirlendi. karmacoma çok iyi bilir biz yer içerken yazık 1 saate yakın beklemişti bizi manisada. hatta o da beklerken bi paket sigara yemiş
nx4 falcon a koyar mı yapmur çamur kar. tam tersine mutlu olur hocam bu işten bence
beyler yarın akşam sagnak yagışlı fırtına ona gore?????
tahmin tutmazsa bende gelirim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)