Yüce rabbim şu İstanbul çukurundan kurtulmama izin verirse artık gelecem bendeee...(izmir özledim seniiiii)
Yüce rabbim şu İstanbul çukurundan kurtulmama izin verirse artık gelecem bendeee...(izmir özledim seniiiii)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
size iyi toplaşmalar arkadaslar... benim İzmire vizem bitmiş... sınırda problem cıkacak gibi.. yeni vize basvurusu yapıcagım, verirlerse gelmeye calısacagım
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Canlarım benim,siz gelin gerisine karışmayın
Tüh be,bırakıp kaçtığımız anlaşılmış Cengiz abi Bir kaç yıl İstanbul da kalsın,biraz da İstanbul'lu dostlarımızın can yoldaşı olsun dedik.Bir kaç yıl,hatta bir kaç yüz yıl kalabilir.Bizim açımızdan sorun yok,biz sizin mutluluğunuz için Sercan dan ayrı yaşamaya hazırız
(timsahgözyaşı.gif )
(Benim haaaala umuuuduuum vaaaar .mp3..)
(timsahgözyaşı.gif )
(Benim haaaala umuuuduuum vaaaar .mp3..)
bunlarda_yenimi_çıktı*****
vayyyy demek oyle oldu haaa, dün aksam oyle demiyodun ama...bi daha yapmam bak
hani alp tunayı banlamam icin beni mod yapacaktin?
vayyy be en paylasılamayan uye lere beni ekleyebilirsiniz ne kadar sevenim varmıs
yeni cıktı canim.. ama filmleri daha guzel bu Tuncer in... siddetle tavsiye ederim...
işte mt İzmirden beni sahiplenecek biri cıktı... size abi diyebilirmiyim? ama hakketten de duygulandirdin beni be Baran abi... tesekur ederim
yok canım ben shell çekilişinden cıktım.. taze sıcak sıcak
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Tabii sahiplenirim oolum sen gidersen biz naapcaz...?
Yerli Banderasım benim
sercan abıcığım hayrola napıyolar sana oralarda gel sen ızmıre...
sercan kardeşim kyfin yerindeymiş istanbulda diye duydum. o yüzden takıl biraz daha. ama cumaya kadar da gel gari
aynısını izmir mt ye actım.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!
sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!
sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
yavv izmir MT ne güzel toplanmak için herzman bir bahaneniz var.kıskanıyorum sizi valla en sonunda taşıncam izmire
İki kişinin bindiği motor değildir.
Sercan hakikatten bune yaaaaaawwwwww
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)