[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması
Reklamlar
-
APV41 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaşım umarım önemli bir şeyin yoktur
teşekkür ederim abicim önemli bişey yok trafikte geri vitese takan bi arabanın gazabına ugradım motorda agır oldugu için tutamadım adam sağdan vurdu sola devirdi hareket halinde değildim o yüzden fazla zarar görmedim sadece arabayla fren bedalının arasında kalan ayagım ezildi bikaç gün ayaga kalkmıcaz artık
Reklamlar
-
Sevgili uguratac geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
-
güzel bir geceydi. katılan herkese teşekkürler. bu arada MT izmirin meleklerinin de doğumgünleri tekrar kutlu olsun. bizlere şelalesini getirip ikramlarını yapan Rots'a, onun daimi yardımcısı Ceyz'e meyveleri tedarik eden TrTarik ve kolpaya da teşekkür ederim. epey olmuştı şelaleyi görmeyeli. özlemişiz birbirimizi.
-
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
uguratac adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim abicim önemli bişey yok trafikte geri vitese takan bi arabanın gazabına ugradım motorda agır oldugu için tutamadım adam sağdan vurdu sola devirdi hareket halinde değildim o yüzden fazla zarar görmedim sadece arabayla fren bedalının arasında kalan ayagım ezildi bikaç gün ayaga kalkmıcaz artık
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun inşallah tez zamanda ayağa kalkarsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler