[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması
Reklamlar
-
rots adlı üyeden alıntı
Özer Abi dl650 mi yazıyor orda ben mi yanlış okuyorum
Yok Yok doğru okuyorsun ben 3 kat cam sil geçtim monitöre yanlışmı okuyorum diye doğru başka monitör taktım denedim aynı şey yazıyor
captain1580 adlı üyeden alıntı
ben sizinle orada cook karsılastım ama nasipse bende sizinle takılırım hatta sizin arkadaş var ybr si var onunla tanışıyoruz
YBR si olanlar parmak kaldırsın ama benimki siyah olurmu ? bilmemki... Hem zaten ben olsam alelade bi ybr den bahseder gibi bahsedilmez benimkinden nede olsa İzmirin en temiz YBR'si 5000ytl verdiler vermedim ne er-5 ler ne er-6n ler geldi takasada ben vermedim
Reklamlar
-
bu hafta üzerine bi kola dökim senin ybr nin nazaarlık olsun
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
ben başka bişey dökçem onun üzerine dur seeen
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
kolpa adlı üyeden alıntı
Kolpacım sen baştan sorumluluktan kaçtın. yok efendim Cengiz abisi başkasının melemenine ekmek batırırsa karışmazmış da. yok şöyleymiş böyleymiş. Olmaz kardeşim topic açıyosan sorumluluklarını da alıcaksın üstüne . Ne demek karışmam .Bak alper kardeşim bir sucuk topiği açtığında ne yapıyo iki eline birer ekmek sucukların arasında öyle dolaşıp , birisi bir yamuk yapmasın diye gözlüyo. Hatta vatandaşın alacağı fazla kaloriyi bile hesaplayıp ,ona göre davranıyo Cengiz keza sorumluluğu üzerine alıp vatandaşa yardım amacıyla melemenin içine ekmek düşürüyo . sorumluluk budur. senin yapacağın şey bütün sorumlulukları üzerine alıcan , her iki elinde birer ekmek ile vatandaşın arasında dolaşıp fazla kalori almalarına mani olucan yok öyle beleşten topic açmak sorumluluk ister bu . Hadi göster kendini
-
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
merhaba kardeş,
evet DL yazıyor
rots adlı üyeden alıntı
Özer Abi dl650 mi yazıyor orda ben mi yanlış okuyorum
-
ya bende gelmeyi düşünüyodum aslında ama..teras cafe olsaydı elvanı felan getiricektim..burcu (miss kolpa) iyi tanır hem onu...
As The Years Go Passing By...
-
Gelsem mi, gelmesem mi, gelsem mi gelmesem mi..
-
Hayırlı olsun Özer Abi süper seçim kazasız belasız nice km lere...
(ceyz sen aştın kenidini)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
ceyz adlı üyeden alıntı
Gelsem mi, gelmesem mi, gelsem mi gelmesem mi..
Ha gayret vereceksin kararını. Sanırım mesaj sayısından fazla toplantıya katılan arkadaş sensin... Böyle birşeyler söylüyorlardı, şehir efsanesi sanmıştım
-
iyi eğlenceler arkadaşlar İzmir'li ve İzmir'de olmanın keyfini çıkarın
-
ya ben gelmiyim en iyisi....
-
rots adlı üyeden alıntı
(ceyz sen aştın kenidini)
Aştım kuzen..Yakında atılacam siteden..Günlük msjlarım falan hesaplanıyor..Gezilere alınmamaktan korktum valla..
Gittardando, ben de duydum öyle bi efsane..Ama değilmiş..
-
ceyz adlı üyeden alıntı
Aştım kuzen..Yakında atılacam siteden..Günlük msjlarım falan hesaplanıyor..Gezilere alınmamaktan korktum valla..
Gittardando, ben de duydum öyle bi efsane..Ama değilmiş..
Eeeee peki netice? geliyor musun?
-
ok sizlerle gercekten tanışmak lazım, bende gelecegim.
-
Arkadaşlar bende gelmek istiyorum
Yalnız otomobil kullanıcısına yer var mı ? Motosiklet ile gelmesem?
Everything goes the way it should...
-
Erudite adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende gelmek istiyorum
Yalnız otomobil kullanıcısına yer var mı ? Motosiklet ile gelmesem?
senin tekerlerle benim tekerleri birleştirip 4 teker haline getirebiliriz...üstüne de bir branda..al sana araba...(iğrençti biliyorum)
-
miss kolpa adlı üyeden alıntı
kolpam ya yazık sana
kimse gelmiomus topik açma sen bidaha
Bende mi gelmesem acaba?.... ilk topiğinde şımartmamak için gitmeyecem....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Everything goes the way it should...
-
Bende geliyorum iş çıkışı sizlerle tanışmaya ve sohbet etmeye....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler