[MT Türkiye] 22 Mart 2008 Cumartesi Motosiklet Fuarı Özel Buluşması - Taksim
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Super Moderator
bu fiyatlar bize özel arkadaşlar aklınızda bulunsun
çok güzel bir kaynaşma olacak diğer illerden gelen dostlarımızı tanımış olacağız
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
orda olacagım(z)... ve muhabbetin cok guzel olacagına eminim...
gorusmek uzere arkadaslar...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
sabırsızlıkla bekliyorum
-
ooo alkol varsa geliriz ya
biliyorum buraya daha önce gittim fiyatlar makul harbiden
-
-
Gaziantep İl Temsilcisi
ERHAN herşey iyi hoş güzelde tarih dişardan gelecekler için uygunmu acaba mesala biz Gaziantep mt olarak 5 kişi pazar günü orda olacagiz bize özel düzenleme istemiyoruz ama bunuda göz önunde bulundurmanızı istiyoruz sadece fikir bizimki....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
ordayım...
bu arada patron bu otomatik listeleme olayı çok iyi olmuş
god is busy ! can i help you!
-
Ben ne evet derim ne de hayır Belli mi olur belki bi sürpriz yaparız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Admin
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
ERHAN herşey iyi hoş güzelde tarih dişardan gelecekler için uygunmu acaba mesala biz Gaziantep mt olarak 5 kişi pazar günü orda olacagiz bize özel düzenleme istemiyoruz ama bunuda göz önunde bulundurmanızı istiyoruz sadece fikir bizimki....
Bu organizasyon fuar içi bir buluşma değil o yüzden akşam yapmak zorundayız. Pazar günü akşamı yapamayacağımız için cumartesi akşamını şeçtik. Daha önce de belirttiğimiz gibi fuar boyunca farklı günlerde fuarı ziyaret edecek üyelerimiz için hergün 17:00-18:00 saatleri arasında MT standı üyelerimizi buluşturmayı planlıyoruz. Ayrıca pazar günü fuara toplu şekilde buluşup gelmek isteyen üyerimiz sabah bir organizasyon yapıp fuara gelebilirler.
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Ayrıca pazar günü fuara toplu şekilde buluşup gelmek isteyen üyerimiz sabah bir organizasyon yapıp fuara gelebilirler.
Geçen sene ben yapmıştım ne güzel.. Eğer gelirsek yine bi kahvaltı falan yaparız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Guzel bir organizasyon. Saat acisindan suan tam kestiremiyorum ama sanirim orada olacagim.
Not: Katilimci listeleme programi cok guzel olmus, Semih kardesime katiliyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
istanbul'a gelebilirsem mutlaka gelmek isterim. zaman gösterecek, eğer vaktim müsait olursa ordayım..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
-
Super Moderator
arkadaşlar isterseniz yeşilköy röne parkda pazar sabahı kahvaltı yapıp ordan fuar alanına geçebiliriz ne dersiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Güzel bir düşünce fakat cumartesi gecesi damsız almıyo cafeleri barlar. Hani böle bir sorun olacaksa ona göre hazırlıklı olalım Gelmeye çalışıcam fakat henüz belli değil.
-
Super Moderator
ysnbyzt adlı üyeden alıntı
Güzel bir düşünce fakat cumartesi gecesi damsız almıyo cafeleri barlar. Hani böle bir sorun olacaksa ona göre hazırlıklı olalım
Gelmeye çalışıcam fakat henüz belli değil.
bizim ayarladığımız yerde böyle birşey olması söz konusumu sence
-
For 22-03-2008, You RSVP'd: Hayır
You may change your RSVP status below.
türkçesi nedir
-
Gaziantep İl Temsilcisi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Sponsor bulabilseydim gelebilirdim belki
-
Super Moderator
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
For 22-03-2008, You RSVP'd: Hayır
You may change your RSVP status below.
türkçesi nedir
sen katılmayacağını bildirmişsin arkadaşım
istersen eveti tıklayıp değiştirebilirsin
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
yeşilköy röne park fuar alanına motosikletle 5 dk mesafede sizede uygun olur sanırım
sabah orda buluşma saati 10,30 nasıl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)