Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Evet Tuncer seninde söylediğin gibi moderatör sayımız sizinkinin birkaç katı ama organizasyon yok malesef...

Sen bizi hiç uğraştırmasanda biz seni İstanbul'a transfer etsek olmazmı yaw...
Sizin oradaki yöneticiler biraz uyuşuk Ben 1-2 hafta ses çıkarmasam bizimkiler grubu toplar öldüm mü diye bakmaya gelir,polise ambulansa haber verir..Bizim bağlarımız çok farklı gerçi,İzmir MT ap ayrı abi..İstanbul MT de çoook güzel,ama bizim sayısal azlığımız (gerçi aman aman fark yok ama) ve şehirsel avantajımızdan ötürü (herkes birbirine yakında oturuyor sayılır,trafik vs. yok malum İstanbul daki kadar) sizin gördüğünüz toplantı ve gezi başlıkları haricinde de hemen hemen her gün toplanıyoruz,gruptan arkadaşlarla görüşüyoruz..(Bu mesajı tam yazarken Marchocias ve Vasco geldi siteden,ancak bu kadar olurdu )
Ben size transfer olmayı isterim de İzmir liler yollamaz Ben de hiç bir İzmir liyi İstanbul a yollamam gerçi

Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
beklesene kardeşim yapcez organizasyonları sabret sen
Çok uyuşuksunuz Alper Milleti oyalamayın,İstanbul MT üyelerinin karnı tok bu tür sözlere ! Verdiğiniz vaadleri tutun,iktidara gelirken her üyeye bir goldwing demek kolay..Hadi şimdi o dediklerinizi yapın,öyle söylemek kadar kolay değil yapmak.
Devrimci Üyeler adına,devrimci yönetici;
T.Sezen