hele şüküür resimler bombaaa çok güzel bi geceydii çok eğlendik
hele şüküür resimler bombaaa çok güzel bi geceydii çok eğlendik
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
cuma gecesi 1000 km yol katederek fuara ulaştım,
c.tesi gecesi redbo'ya gelmeden önce istiklalde bi kaç volta attım , iki kiliseye girip oturdum dinlenmek için ayin dinledim sarmadı çıktım, tramwaya asıldım (sözlü diil normal bildiğiniz tutunma eylemi), ardından gece yarısına kadar buluşma mekanımızda çok keyifli saatler geçirdim ordan ayrıldıktan sonra ee taksime ayak basmışız sabahı orada ettim, pazar geceside izmire yolculuk.
standart yaşam fonksiyonlarım bu gün yerine gelebildi ve yenilenen enerjimle nihayet topik okuyup msj yazabiliyorum.
harika bir istanbul haftasonusu oldu herkese teşekkürler, izmirden selamlar
sizleri nerdeyse motosikletten bile daha çok seviyorum
May The Force Be With You
tşkr ederim tuçi, zaten gelir gelmez senin resminden model verdim aynından bi anahtarlık yaptıracam çok şirin bişi olacak hep cebimde taşıyacam.
Çoook güzel bir geceydi.Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler..
Eğlencenin dibine vurduk..Fotoğraflar da o gece gibi güzel.
Fotoğraflar için de teşekkürler.
İstanbullu dostlara ne kadar teşekkür etsek azdır,herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler.Sağolun arkadaşlar,bizi hiç yalnız bırakmadınız,ne gerekiyorsa fazlasıyla yapıldı..
Bizde en yakın zamanda sizleri İzmir de ağırlamaktan memnun oluruz.Bekliyoruz..
Sizinle tanışma fırsatımız olmadı.Tanışmak isterdim aslında,oradaki çoğu arkadaşla tanışmış olsam da arada bir kaç kişiyle tanışma fırsatını bulamadım maalesef.Fotoğraflara baktığımda tanımadığım arkadaşların kim olduğunu hala bilmiyorum.Sizi de..
Bir daha ki sefere tanışmak isterim kısmet olursa
Hadi hadi,eksikliğimi hissettin biliyorum Valla keşke ertesi gün konuştuğumuz gibi olsaydı gece kısmıNeyse,daha genciz güzeliz çok geceleri üzeriz
her kadehde seni gördüm ama her birinde gittikçe görüntü bulanıyodu
olsun forrapım müdürüm ne olacak istanbulu su yolu yaptık zati aklımıza estiği zaman gideriz yine, hatta abartıp toplantı topiği bilem açarız
karmacomam ekürim,valla olur.Bu İstanbul lular zaten hiç başlık açmayı bilmiyor Hiç egzotik isimler veremiyorlar başlıklara.. Bi İzmir li eli değse fena olmaz tabi " Kız kulesinden kız kaçırıyoruz","Haliçte çay iç buluşması" "taksim de taksim yok ama motorum var" buluşması vs. gibi başlıklar canlandı hemen gözümün önünde..
İztanbul zaten bundan sonra sık sık görüşecektir,bundan eminim İade-i ziyaret sırası onlarda zaten
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Çok güzel bir hafta sonu oldu. İki gün fuarı gezmeme rağmen hala aklım orada kaldı, tabii biraz da MT'li arkadaşlarda. Gerçekten emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonlar insanları bir
araya getirmek için bir araç oluyor. Yoksa bir araya gelmek zor. Bir de Redboda Ümmet bey erken ayrılmak zorunda kalmasaydı daha iyi olacaktı. Tanıştığım ve tanışamadığım tüm MT'lilere sevgilerimi sunuyorum.
En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek dileğiyle.
Zonguldak MT
Tuğçe sen sevdiklerinin listesini yaz istersen...
Tek tek sormayalımmmmmm
Ooo bir dakkkka herkesi alındırmaya gerek yok o zaman
Hemen bir formül bulayım ben...
Hepünüzü tüm Mt yi seviorum
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Politikayı düşünüyor musun
Bence düşün
uzak olmasa bizde gelirdik ama ist uzak hem iş güc var be size iyi eğlenceler başka bir zaman inşl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)