ne parası hocam ücretsiz davetiye ücretli bile olsa almam arkdaşımız teee ankaralardan kalkıp geliyor
bugün öğleden sonra fuarda olcağım ben arkdaşlar
ne parası hocam ücretsiz davetiye ücretli bile olsa almam arkdaşımız teee ankaralardan kalkıp geliyor
bugün öğleden sonra fuarda olcağım ben arkdaşlar
Cbr 125 :bounce:
anadolu yakası olarak beşiktaşa geliyoruz.........sizin hareket saatiniz kaç................tekerleriniz kaçta dönecek?
Drift Religion
yokmu eski - ayağı alçıda üyeyi alacak bir Allahın kulu be ..arabayla gidecek.. cuma yada ct yada pazar..( motosikletle olmaz bu havada ..zaten ço kkiş ibu havada motorla gitmeyip arabası iel gidecektir)
05335571592
maslak civarında oturuyorum(itu yurtlarında) son anda yamahaya yuh demeye gittiğimde (yzf 125 =9 milyar) sinirimi yatıştırmak davetiye verdiler. yani beni arabasıyla alacak arkadaşyada arakdaşalrın bi araba dolusu davetiyesi benden..ayağımda kırılacak zamnı buldu. ahhaha zorla çağırıp oynattıalr halısahada bela çağırdı sanki neyse davetiyeler benden kişi başı 10 lira bayılmayın benide alın gidip gelelim. oke.
yokm uarakdaşalr bu havada motor yerine /yada araba ile gidecek avrupa yakasından.. bileti de benden...
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
avrupa yakası kaçta hareket edecek?
Drift Religion
Avrupa yakasının son hareket saati ve yeri neresidir?
anadolu yak. eslık etmek ısteyen var mı yanlız gıtmek sarmıyo artcım da yan cızdı....bılet nerden bulabılrız
Edirne den gidecek varmı?yanlız gitmek istemiyorum.benide yanına alabilecek arkadaş varmı?tel 05448546783nolur benide alın
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
pazar günü saat 11.30 da çıkıyorum avcılar tarafından giden olursa beraber gidelim orada motorları birbirine kilitleriz bende kilit vs. yok. motoru bağlayacak başka motora ve kilite ihtiyaç olacak.
bide biz gidebilseydik..
yazık yaa. koca mt den bi adam çıkmadı arabasıyla giden.. giden çokturda arabasıyla giden kalp sahibi çıkarmı avrupa yakasından , bize de bi el atarmı onu bugün görücez. son gün..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
anadolu yak. gıdıcek varmı dedık tık yok mılletten ....kımseye yuk olucak degılız arkadaslar
maltepeden sevgıler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)