Arkadaslar herkes alternatif bulusma yeri onerisinde bulundugu surece "saz ayarlamakla dugun gecirecek ve surekli bir kör dogusu yapacagiz burada"
Gelmeyi dusunen arkadaslar alternatif mekan uretmek yerine var olan gundemdeki mekanlarin kendileri icin uygun olup-olmadigini belirtirlerse daha kolay ortak fikir birligine varmis oluruz. Aksi halde her kafadan farkli bir ses ciktigi muddetce bir sonuca varmamiz cok zor.
tek bi bulusma noktası olamaz diye düşünüyorum bicok kişi farklı yerlerden gelicek güzarkahlar farklı olucak.herkez kendine yakın biyerlerde bulussun toplana toplana gideriz bir grup diğer grubu alır o grup baska bi grubu alır oyle oyle birikirz mesela avcılar beylidüzü b.cekmece tekirdağ corlu yolcularının toplanma yeri avcılar olabilir hem yol üzeri hemde bulusma için iyi yerler var.
üff keşke bende gelebilsem ta hatayda oturuyorum ama fuar istanbulda üf yha
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Yer konusunda gündeme gelen ; Mecidiyeköy , Beşiktaş , Taksim , hepsi bana uyar , fakat buluşma saati ve günü açısından sıkıntı olabilir benim için.Malumdur ki aramızda çalışan arkadaşlar olacaktır benim gibi.Bu buluşma etkinliğini cumartesi gününe alabilirsek saat konusunda kaçamak yapabilirim , hafta içi olursa da kesin saate göre kendimi ayarlamaya çalışabilirim.
Gelişmeleri takip edicem . Görüşmek üzere ...
Valla benim icin gun & saat & yer problemi yok. Surasi diyin geliyim
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
arkadaslar bana bulusma yerı farketmez heryere uyarım ayrıyetten artcıda alabılırım ama 70kg altında ve yavasla dıye mızmızlanmıcak cınten olursa bastan solıım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
en iyi beşiktaş inönü stadının karşısı bence genelde bütün buluşmalar orada olur mt olarak genede topik sahibi karar versin.
beşiktaş yada barbaros bulvarı civarında bi yerde olsun çünkü e5 den direk basar gideriz kanımca
Cbr 125 :bounce:
Ohooo simdiden oyun bozanliklar basladi! Ne bu yaris icin'mi toplaniyoruz yoksa bir yere birsey'mi yetistirecegiz hani soylemesi ayiptir
Bunlari konusmak icin cok vaktimiz olacak ama bastan soylemekte fayda var oncelikle tum katilimci arkadaslar "full korumali + kesinlikle trafik kurallarina uyacak ve akabinde grup belli bir suratle seyretmeli diye dusunuyorum.
Yoksa biri alip basini gidecek oteki ona bakacak arkada kim kalmis-kim kalmamis umurunda olmayacak! Gruptaki motorlar birbirlerine denk model ve gucte makineler degil "biri tekir-oteki bekir" makinalar. 100cc'de var 600cc'de! Nerde grup, nerde konvoy, nerde dayanisma-birlik-beraberlik ruhu?
Herkes kendi havasinda gidecekse zaten bulusmamizin bir anlami yok! Harkes alsin basini gitsin, kafasina gore takilsin oyleyse! Bunlari konusup ortak bir karara baglayalim cocuklar...
yaa arkadaslar ilgimi cekti cogunlukla bulusma yerleri hep asya kitasindan...
hic kimse yokmu bu avrupa kitasinda??????????
attractive_boy:bounce:
Topluca gitmek bence daha mantıklı. Anadolu yakasından bayağı bir katılımcı gurubu olacağa benziyor.
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
en guzelı umranıye sonduraktakı saat kulesı manyak olur ıstersenız 1. kopruden ıstersenızde 2. kopruden gıderız hıc sorun yok dımı herkes gelıyomu
yalnız benım motorum yok onu bastan soylıyım hani
jackaan le bir görüş istersen eğer 70kg altıysan seni alabilir belki
arkdaşlar aklıma şimdi geldi avrpuya yakasından ve anaolu yakasından gelecek arkdaşlar için 1 i anadolu 1 i avrpua yakası olmak üzere 2 buluşma yeri karalaştıralım. e5 de bi yerde de topluca buluşuruz yolumuza devam ederiz
Cbr 125 :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)