[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret
Reklamlar
-
Arkadaşlar özgürlüğü yüreğinde hissedenlerin kalplerinin sevgi dolu olduğuna inanan bir kişi olarak,hepinizi bu kardeşlerimizi sevindirmeye,birkaç saatliğinede olsa gözlerinde mutluluğun ışıltılarını görmeye davet ediyorum.MT ailesini eğer gerçekten tanımışsam (ki bundan şüphem yok),katılımınızı bekliyorum.
Okan kardeşimizin sayesinde yetkili Cem beyle görüşüp 16 Mart pazar günü saat 14:30'da Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme kurumunun bahçesinde ufak çapta bir piknik şeklinde buluşma sağlandı.Bu arada Cem beyden aldığım bilgiler ışığında bu kardeşlerimizin renkli boya kalemi ve kırtasiye gereksinimleri bulunduğunu belirtirim.
Arkadaşlar ayrıca meyva suyu kek gibi şeylerde olabilir.
Arkadaşlar şimdi yaptığım görüşme sonucunda maalesef sanatçı ve medya gelemiyor,bu çocukların reklam!!! amaçlı kullanılabilecekleri iddiasıyla TMOK kabul etmemiştir.
Buluşma noktası: Meter McDonalds - 13:30=14:00
By ihsanhakan
By ihsanhakan
2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- silah1
9- denizcimuzaffer
10- buraki77
11- mete_han
12- syriana+1
13- emin_arikoğlu
14- okan-gizem
15- harbiturk
16- jackaan
17- os.ozgen
18- gece
19- alper_tim
20- tugcetugce
21- aparat
22- darkdiamond
23- thaii_vtec
24- headbanger
25- crazyusufcuk(+gökhan+selçuk)
26- ysnbyzt
27- vreon
28- tanrınınkırbacı
29- muratdiksöz
30- herman
31- metinkoca
32- dreal
33- oğlumveben
34- sedat2020
35- kuyucadısı
36- babaçi
37- ibrahimaktaş
38- hanedan12
39- --volkan--
40- uğurataç
41- dcr
42-efedrin
43-mhrrmkpnr
42- sen....?
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Reklamlar
-
hakan abi cumartesi buluşmada görüşelim bukonuyu benide yaz listeye
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
yaz baba benide yazzz üstümüze düşeni yapalım
Drift Religion
fatih şubesi
-
Arkadaşlar sizlerden ricam ltf yardım etmeyi düşünen arkadaşlar ne şekilde yapacaklarını bana bildirsinlerki aynı şeyleri almıyalım,onun yerine başka bir gereksinimlerini karşılıyabilelim.
tlf: 0555 4984757
0532 5278878
-
Çok anlamlı bir organizasyon daha, şimdiden yüreğinize sağlık
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allahtan bir mani cıkmazsa benide yaz abi bende gelirim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
ihsan abi gelmek istiyorum ayın 14 de bildiricem gelip gelmiceğimi kesin olarak.zira söz verirsem tutarım ben..
çok yerinde bir faaliyet tebrikler.
-
Arkadaşlar,daha öncede yazdığım gibi sağolsunlar duyarlı arkadaşlarımızdan çok arıyanlar oldu ve inanın çok sevinçliyim sağolsunlar eşofman ihtiyacımız karşılanmıştır,katkıda bulunmak istiyenler spor ayakkabısı-meyve suyu-kek-çeşitli yiyecek-kırtasiye konularında yardımcı olabilirler
-
-
bu konuda organize olacağız..elimizden gelen neyse...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
mutıs guzelbır organızasyon yaz benıde ıhsan abı bır aksılık olmazsa ordayım +1
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
herkese cok teşekkur ederim ilginizden dolayı
-
hocam beni en başa yaz ama ben gebzede oturuyorum bana nasıl gılebileceğimide tarif edermisizin motorum yok kusura bakmayın ve bir arada cocuk esırgeme yurduna gıdelım derım zamnında bende sokak cocugu olmuslugum var onun ıcın o cocuklara yanlız olmadıklarını hatırlatalım
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
gelmeyi çok isterim gerçekten ama du bakalım
-
Orada olsaydım ,kesinlikle katılırdım..
Güzel bir organizasyon olmuş,elinize sağlık şimdiden..
-
Super Moderator
bu anlamlı organizasyonda tüm MT dostlarını bekliyoruz
hakan abi organizasyonumu aldın bunuda yazıyorum bi kenara
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
güncelleyelim efenim.............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
os.ozgen adlı üyeden alıntı
hocam beni en başa yaz ama ben gebzede oturuyorum bana nasıl gılebileceğimide tarif edermisizin motorum yok kusura bakmayın ve bir arada cocuk esırgeme yurduna gıdelım derım zamnında bende sokak cocugu olmuslugum var onun ıcın o cocuklara yanlız olmadıklarını hatırlatalım
ordan mecidiyekoye gecersen mecdiye koyden 85m ler tam onunden geciyor donustede birinin arkasına binersin abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler