okan ben de tenis işi arıyorum
müfideye syle bulsun. fikriden hayır yok.
okan ben de tenis işi arıyorum
müfideye syle bulsun. fikriden hayır yok.
Geceyarısı güncellemesi
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllll...25l
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güncelllllll
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
çok güzel ve anlamlı bir organizasyon.. resimleri sabırsızlıkla bekliyorum... Ama bir ricam var.. yurda kadıköy yakasından deniz otobüsü ile nasıl gelinir tarif ederseniz sevinirim, söz vermesemde orada olmak isterim.. O bölge hiç bilmediğim bir yer de
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
delipoyraz abi de geliyorsa çok süper olur bu arada 2 arkadaşımız daha geliyor orada görüşürüz.
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
akşam üstü güncellemesiiii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Canlarım sizi görmek de süper olur... hiç bilmediğim yerler, silah1 e sordum vapura bin tranvaya bin metroya bin dedi... ehh dedim kesin kaybolduk... artık motorada binmiyorum... o güne kadar farklı bir yol bulabilirsem; anadolu yakasından gelinebilen rahat bi yol , orada olmaya çalışacağım...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
arkadaşlar ben gelemiyeceğim. haftasonu şehir dışından ağır misafirlerim var ayrıca 16 mart pazar günü işyerinden arkadaşın nişanı var orayada gidemicem başta ihsan abi olmak üzre herkesten özür dilerim birdahaki sefere SÖZ....
adımı yazdırmamıştım ama genede açıklama yapiim dedim.....
kadıköy harem yada üsküdar size hangisi uyuyorsa vapurla eminönüne geçiyorsunuz eminönünden tramvaya binip son durakta yani zeytinburnunda iniyorsunuz üst geçiti kullanarak e-5 karayolunun karşısına geçiyorsunuz kendinizde görebilirsiniz göremezseniz merter mc donalds diye birine sorun mutlaka yardımcı olacaktır.
abicim en kısa yol eger burdan gelicek motoruyla gecicek birisi varsa saat 13 -30da burger king migrosun onunde olucaz ordan gecicez birinin arkasına atlarsın yada yolu soyluyorum mecidiyekoye gecin ordan enson duraktan 85m otobusune binin tam onunden gecio zaten yolu uzatmaya gerek yok en kısa yol burası ya burgerking onunde olun varsa arkasına atlıyıcagınız birisi yada direk dedigim yoldan gelin
Bu haftasonu sehir disindayim. Haliyle katilamiyorum, uzgunum.
Katilimcilara simdiden "helal olsun" diyorum. Duyarliliginiz icin ne desek az...
Saygilar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
güncel...........................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu yağmur pazar günüde yağarmı acaba?
Yok ağmaz yağmaz
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
abı anadolu yaaksında oturuyorum.motor yolda bıraktı bı aksılık olmazda yaptırabılırsem gelecegım.bulurum herhalde merter mc donaldsı
arkadaslar dostlar abiler ablalar anadolu yakasından motorsuz gelicekler mecdiyekoye ordan 85m otobusune binip onunde inebilirler eger motorla gelicekseniz ben toplayıcı olarak saat 13-30da caddebostan migros otoparkında toplıyıp gecicem haberiniz olsun
güncellll
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bir güncelde benden güncellllllllllllllll
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)