guncelllllllllllllll.................
guncelllllllllllllll.................
Güncelll..................
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hadi arkadaşlar yaz sezonunu hayırlı bir buluşmayla daha cok katılımla açalım iki tekerin ne kadar çok olduhunu gözterelim haydi daha cok katılım
okan gelemezsem eğer ve siz de extra olarak üst baş götürcekseniz bizde de war bikaç parça bişey.düşünüyoduk kime versek diye bu iyi oldu.warsa böyle niyetiniz bi ara veriyim sana bi torba.
Haydiiiiii millet , bu kadarmıyız? Duyanlar duymayanlara anlatsın , katılımı arttıralım.
Güncelleyelim.....
yaa okan gizem sana sesleniyorum ben yazın bir fabrikada falan çalışmayı düşünüyoum her yaz çalıştığım biryer var ve cumartesi pazar günleri boş oluyorum doğal olarka tek yasadığımdan da canım sıkılıyor anne bab köyde oluyor tabı ve gecemıyorum gönüllü olarak nasıl çalısılır oralarda bir bilgi versene bana uyarsa çalısırım
Bi güncel de biz yapalım
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
ORTAKLAŞA YÜRÜTÜLEN BİR ORGANİZASYONMU BU?
http://www.ikitekerim.com/showthread...82.html?t=2782
bana yakın ugrayabilirim..
hoca yaa sen alta bir site koymussun sen o sıteyede uye flan degılmısın neden ben ondan bahsettım sadece benım o sıteye ıhtıyacımda yok cunku motosiklet.net bana ıstedıgımden cok daha fazlasını verıyor dımı arkadaslar sen sadece bu konuyu yaymak ıstemıssın ama oraya uye olan da sensın dımı bence orda yazıdıgın sıteye sen bu konuyu acmalısın okış
evet arkadaşlar ses gelmiyoooo güncelllllllllllllllllll
Drift Religion
fatih şubesi
idrak yollarında sorun var galiba ben orayı tesadüfen gördüm oraya üye değilim benimde ne oraya ne buraya ihtiyacım yok üye aynı konuyuda burda görünce bu organizasyon ortaklaşamı yürütülüyor dedim .
orda aynı konu var ben niye konu açayım orda neyse konu uzamasın.
umarım pazar günü sende orda olursunda anlayabileceğin şekilde o gün izah ederim ben sana
güncel arkadaslar hadı...
ne hadi abii
ben işteyim sadece güncel yazıo
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
okan eleman arıyorum arnavutköy gop civarında
reklam şirketinde imalat kısmında
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)