[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret
Reklamlar
-
Güzel gelişmeler oluyor.Fakat benim gibi elinden geldiğince nakit yardımı düşünen arkadaşlar ne şekilde değerlendirmeli , buna bi açıklık getirelim.Yani kendi imkanımızca kırtasiye ürünü mü alalım , yiyecek içecek konusunda mı bişeyler yapalım.Toplu şekilde nakit toplanıp değerlendirilme imkanı varsa ona da uyarım.
Buluşma saatinden 1-2 saat erken buluşup kırtasiye tanıdığı olan varsa topluca oradan ihtiyaçları karşılasak nasıl olur? ( sadece bir fikir )
Reklamlar
-
Selam hakan abi ve okan daha önce de yazdım ama bir açıklama gelmedi orada toplam kaç kişi var, 13 mü yoksa daha mı fazla? eşofman ve spor ayakkabı bu 13 kişi için geçerli sanırım ve daha fazla engelli arkadaşımız var.
Basket-voleybol topu da lazım olur mu bu spor yapan arkadaşlara. Bunun dışında kırtasi ve yiyecek için de gelirken birşeyler alırız. Orada görüşmek üzere.
NOT: Toplu alış verişi için İSTOÇ toptancılar çarşısını öneririm hem yakın hem de çok çok ucuzdur. Ayrıca Honda Özen motorun servis yeri var
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
güncellllllllllllllllllllllllllllllll
Drift Religion
fatih şubesi
-
en son gelişmeler şöyle abiler cocuk sayımız 20 basket ve voleybol topu için yarın tmoka tel acıcam ayrıca bukadar ilgi beklemiyodum gercekten cok saolun cocuklarla bulusma yerinde bulusup farklı yerede gidebiliriz biz bukadar ilgi olucagını sanmıyoduk salonun bahcesi yetmez ben yarın tmoka tel acıp en son halini belirticem saatler aynı bulusma yeri aynı fakat ordan farklı daha guzel bir yere gidileblir cocuklar servisle giderken bizde motorlarla eslik ederiz cok guzel olucak TEŞEKKURLER MT
-
harika bir organizasyon elbette geliyorum.
ben içeceklere talibim, yaklaşık kaç kişi olacak ne kadar ne alınmalı bildirirseniz sevinirim.
Metin Koca
0533 322 00 85
Metin Koca
Istanbul
R1200GS ADV '08
-
metinkoca adlı üyeden alıntı
harika bir organizasyon elbette geliyorum.
ben içeceklere talibim, yaklaşık kaç kişi olacak ne kadar ne alınmalı bildirirseniz sevinirim.
Metin Koca
0533 322 00 85
abi senin ustune yıkmayalım alınıcak nasılsa ortak cıkarsın sende ihsan abiyle bir gorus bu arada 12-30da cadde bostan migrostan hareket edilicek ordan burdan gelenler için soyluyorum sonra burhan felegin onunden bir kişi konvoya dahil olucak burdan gelenler dedgim saatde dedigim yerde olursa sevinirim ordan merter mcdonaldsa gidilcek karsı taraftakilerde orda toplanıcak onlarıda alıp bahcelievlerdeki salona gidilcek ya orda kalınıcak yada ordan daha guzel bir yere gidilcek saygılar
-
-
geliyim mi lan bende )))
-
okan kardesım merterde kacta bulusulacak onu ogrenebılırmıyım?
ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
-
HERMAN adlı üyeden alıntı
okan kardesım merterde kacta bulusulacak onu ogrenebılırmıyım?
abicim 14 de herkes merter mcdonalds da olucak orda biyerde dururuz 14-15 gibi kalkıcaz
-
Arkadaşlar ilgi ve hassasiyetiniz için çok teşekkürler,girişe şimdi eklemiş olduğum gibi bu organizasyona sanatçı olarak katılıp destek verenler AYLİN COŞKUN-GÖKTAN-KÜRŞAT ve EMİRKAN ayrıca çeşitli Medya kuruluşuda orda olacaktır.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
hadi MT sadece sadece 2 teker kullanmadıgımızı gerektiginde yardım sever oldugumuzu gostermemiz için en iyi fırsat bugun antremanda bir cocuk yanıma gelip hocam bizi ziyarete gelicekler cok mutluyum onları guzel karsılıycam dedi ve gulumseyip goz kırptı işte orda umut vardı ilginiz için teşekkürler
-
evet arkadaşlar kampanyamız çığ gibi büyüyo evet istanbul mt gururumuzu gösterelim
Drift Religion
fatih şubesi
-
eylemlerimiz devam edicek gunceelllll...........
-
Güncelllllllllllllll................
Haydi arkadaşlar,MT ailesi bu kadarmı,daha kalabalık olmalıyız
Haydi MT elleri görelim
-
guncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ll
Drift Religion
fatih şubesi
-
Güncellllllllll.................
-
Bravo MT giriş sayfasında şu an tvde olan engellilere destek kampanyası konmuş
www.motosiklet.net
-
bende varımmm güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
-
pazar günü çalıştırmazlarsa oradayım
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
geliyim mi lan bende
)))
bu nasıl bir hitap şekli
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler