Ihsan Hakan Abi Sende Ve Tüm Katılımcı Lardan Gelipde
Gelemeyen Arkadaş Lardan Kısacası Herkezden Allah Razı Olsun
Tuğçe Sanada Geçmiş Olsun ....
Ihsan Hakan Abi Sende Ve Tüm Katılımcı Lardan Gelipde
Gelemeyen Arkadaş Lardan Kısacası Herkezden Allah Razı Olsun
Tuğçe Sanada Geçmiş Olsun ....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bu anlamlı buluşmada aranızda oolmak isterdim,fakat şehirdışında olduğumdan katılamadım.bu etkinliğe başta hakan abi olmak üzere emek veren ve katkıda bulunan tümkişilere candan teşekkürler,bu tolantıların çoğalması dileğiyle
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ıhsan abı ve okan ıkınızede cok tesekkurler organızasyon superdı ıkınızede tesekkurler
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
evet gecikmeli de olsa bu güsel organizasyonda olmak beni çok mutlu etti
ihsan abi, okan kardeşim yüreğinize sağlık bizleri böylesine güsel bir ortamda topladınız bir şeylere vesile olduk ya ne mutlu bizlere
katılan herkese yüreği bizlerle olan herkeze sonsuz teşekkürler
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
arkadaslar bende gelemedım orda olmayı ısteyenlerdendım ve enbasa benı yazın demıstım ama bır kac ozel sebepten dolayaı gelemedım benı bagıslayın
sana özelden mesaj attım... seste çıkmadı senden.. bekledik bi de bari haber etseydin ben gelemiyorum diye... neyse bi daha olursa affetmem... nisan yada mayısta üsküdarda başka bir çocuk kurumuna gideceğiz oraya gelerek kendini bana affettirebilirsin.. diğerleri nasıl affeder bilmem
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
kaan abi siz geldiniz ya aslın siz saolun valla bazı seyleri daha iyi anlayıp hayatın birde bu yanını gorduk dun sana anlattıgım emreh kazadan sonra buhale geldi sen yada ben yada bir baskası neolur dikkat yarın neolucagını kimse bilmiyor geldiginiz için tekrar teşekkurler
abi valla asıl siz saolunki teker döndürdünüz oraya kadar gelen gelmek isteyen herkesin yuregine saglık
abi sende iyiki geldin gec erken fark etmez inan cook mutlu oldu herkes Allah bizi birbirimizden eksik etmesin....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ilk kaynasmalar
adı fatih cok ciddidir tam bir capkın
duygu ve özlem kız degillermi bıdıbıdı konusuyolar hep
dagıt baba dagıt batan geminin malları
ve işte son foto bu gulumseme için hersey verilir bakın işte karsılık beklemeden saf bir tebessum degermi degmezmi siz soyleyin o şimdi sadece mutlu teşekkurler
Mesleğimle ilgili bu ziyaret için cümleler sınırlı ...
Yüreğinize sağlık, Allah sizden razı olsun
:alkis: :kortej: :motor: :motor2: :motor3: :alkis:
arkadaşlar elde olmayan sebeplerden dolayı gelemediğim için sizlerden özür dilerim, fakat bu şekilde yapılacak başka bir etkinlikte kendimi affettireceğime emin olabilirsiniz, fotoğrafları gördükten sonra bu tür etkinliklerin yapılan en anlamlı ve en güzel etkinlik olduğunu anladım..
Çok anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu bizler için.
Hakan abime çok teşekkürler, ama hakan abiden daha fazla itina ile bu güzel evlatlarımızla ilgilenen ve bizlerle tanıştıran Okan ve Cem arkadaşımıza çok teşekkürler.
Çok güzel ve eğlenceli bir gündü. Bence gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaybettiler. Bu çocuklarla ilgilenmek az da olsun vakit geçirmek onları ve bizleri çok mutlu etti.
Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)