evet öncelikle bu organizasyonda başı çeken ihsan abi okan ve cem kardeşime vede orada kardeşlerimizle beraber olan tüm can dostlara teşekkürler.
bazı şeyler anlatılmaz yaşanır derler evet bizler dolu dolu yaşadık huznü yaşadık karamsarlığı yaşadık sevinci neşeyi yaşadık çoşkuyu yaşadık yani İNSANI yaşadık oradaki kardeşlerimizin gözlerindeki parıltıyı gördüğünüz anda kelimiler kifayetsiz kalıyor sanırım kaldıda orada olan ve gelemeyipte bize buradan destek veren tüm MT ailesine teşekkürler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Allah hepinizden hoşnut olsun......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sevgili MT ailesi,bugün hayatımın en mutlu günlerinden biriydi diyebilirim.Bu fırsatı bize sağlayan Okan ve Cem kardeşlerimize,ricamı kırmayarak Kavaklı parkta kardeşlerimizle biraraya gelme olanağını sağlayan Sn. Suzan Kum hanımefendiye, sabahın erken saatlerinde masa düzenlemesini yaparak bize yer verenSn. Yetkin Altıparmak beyefendiye vede tabiki orda hazır bulunan tüm kardeşlerime ayrıca orda çeşitli nedenlerle bulunamayan ama gerek maddi gerekse manevi desteklerini esirgemeyen MT ailesi mensuplarına en içten teşekkürlerimi sunarım,sağolun, iyiki varsınız.
Ve unutmayın,yüreğinizin bir köşesinde daima hatırlayın, hepimiz adına verdiğim bir söz vardı bu kardeşlerimize SİZLERE HOŞÇAKALIN DEMİYORUZ,GÖRÜŞMEK ÜZERE demiştim.
Tüm MT ailesine sevgilerimle
Herkes birgün MT'li olacaktır.
okan ve ihsan abi gelemediğim için çok özür diliyorum karşıyı bilmiyorum diye binlerce defa söledim oysaki biri alabilirmi diye... ama ihsan abi bana bu şekilde 2 buluşma daha olucak dedi... tekrar gelicem diyipte gelemediğim için affedin noolur...
abiler biter yaaa valla hala gozlerim dolu dolu nihanın jackaanın kız arkadasına sarılısı yokmu ooofff of
Bir evlat ne demek bunu anlamak ıcın parka gırdıgımızde cocugunu kaybeden bır babanın gozlerıne ve feryadına bakmak yeterlıydı sanıyorum ve bu ozel kardeslerımızın annesı babası olmakta meşekkatlı ıs ALLAH hepsıne sabır ve kuvvet versın Bu kardeslerımızle beraber ebebeyınlerınde bu denlı mutlu oldugunu gorebılmek ve ınsanların o kardeslerımıze her zaman kucak actıgını ve onların bızlerden bırı oldugu hatırlatmamıza yardımcı olan abilerime ve arkadaslarıma canı gonulden teşekkurler eger bır nebze katkımız olduysa ne mutlu bize
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Dün gece atlattığım bir kazadan dolayı yataktan çıkamadım...
Gelen bazı arkadaşlara da söyledim...
Orada bulunmak çok istiyordum kısmet olmadı bir dahakine kesinlikle arayı uzatmadan oradayım...
Emek ve organizasyon için çok düşüncelisiniz ve teşekkür ederiz...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
evet gelemediğim üzere herkesten özürdilerim ordaolmayı herkesten çok istiyodum ama iş sebebiyle gelemedim bilen arkadaşlar bilir malesef ama cumartesi günündeki org.orolcağım başta düzenleyen ve katılım göteren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler iyi varsın mt
Drift Religion
fatih şubesi
sorma bes kardeş bugün geçmek bilmedi benim içinde ama ahhhh neyaprsın işte yaaaa ahhhhahhhhh döktürme içimi
Drift Religion
fatih şubesi
benim için şu ana kadar katıldığım en anlamlı MT organizasyonuydu.
çocukların ve ailelerinin sevinçleri gözlerinden belliydi.Okan,Cem ve İhsan abi sizede çok teşekkürler böyle bir organizasyon için...
Drift Religion
Sehir disinda oldugum icin gelemedim. Fotograflar herseyi anlatiyor. Bize resmen "Orada olacaktiniz!" diyorlar.
Bu etkinlik icin caba & zaman harcayan ve katilim gosteren herkese helal olsun!
= = = Be Aprilia racer! = = =
hakan abiye cem ve okana ve tüm MT ye teşekkürler eğer siz boyle bir organizasyon yapmsaydınız ben bu çocuklardan ve ailelerinden belkide hiç haberdar olmayacaktım bu insanlarla bir araya gelerek hepiimize farklı bir bakş açısı kazandırdınız ve bazı şeylerin farkında olamamızı sağladınız çok sağolun.
İki kişinin bindiği motor değildir.
ihsanhakan abi teşekkür ederim ,
Tüm yardımcı olan katılan ,katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlara teşekkür ederim...
Zordur hayatı yaşamak bazen .
Allah ailelerine kuvvet ihsan eylesin
Hepinizden Allah(c.c.) razı olsun
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)