[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret
Reklamlar
-
deli mavili adlı üyeden alıntı
hayırdır arkadaşlar buluşmada bir değişiklik söz konusu olmuş ?
kısaca kim bana bilgi verebilir?
Şöyle bişi oldu görüşme KAVAKLI PARKA alındı....
buraki77
Merhaba arkadaşlar biraz önce hakan abi ile işleri organize ettik ve konuşma fırsatı bulduk.
Bugün (Cumartesi) tophanede toplantı var gitmek isteyenler oraya gidip organizasyon hakkında daha çok bilgi alabilir özellikle şu ana kadar birşey almayıp maddi yardımda bulunacak arkadaşların gitmesi iyi olur.
Şöyle söyliyeyim özel izinler almadan hiçbir şekilde içeri sokmuyorlar insanları o yüzden başka bir mekanda toplanmamız gerekiyor.
Bugün gidip kavaklı parktaki yetkililerle konuştuk pazar günü saat 14.30-15.30 saatleri arasında bizim için arka tarafta masa ayarlayacaklar geniş bir alanda önünde park var güzel bir mekan. Ancak 2-3 motorlu arkadaşın erken saatlerde 11.00-12.00 gibi gidip yer tutması lazım. Her ne kadar bize rezerve etselerde müşteriler oturup yer kapatıyorlarmış garsonlarda çok karışamıyor. Onun için galeria ya yakın oturanlar oraya erkenden gidip yerleşirlerse iyi olur. (motorlarla barikat kurulabilir )
Pazar günkü plan şöyle saat 14 de merterde toplanıp motorlarla çocuk esirgemeye gidip çocukları alıyoruz onlar servisle biz de motorlarla eşlik edip kavaklı parka geliyoruz arka tarafta geniş alana park ediyoruz. Dışarıdan yiyecek içecek getirmemize birşey demiyecekler isteyenler kendi yiyeceklerini yanlarında getirip ortak masalar üzerinde açık büfe yapılabilir. Çocuklar aileleri ve bizler varız toplamda en fazla 80 kişi kadar olucaz sanırım. Yememize içmemize karışmıyorlar ayrıca çay fiyatları da 1.25 den 0.75 e indirdiler hakan abi akşam tekrar konuşup detayları netleştirecek yeme içme işini de oradan karşılamak isteyenler olursa bu konuda da yardımcı olucaklarını söylediler.
Önemli bir nokta da, bu gençlere ve ailelerine hesap ödetmemek, zaten yiyecek içecek götürektir herkes eh çay içecek ya da başka şeyler yiyecek olsalarda pek birşey tutmayacak sorunsuz ve güzel geçiceğine inanıyorum.
Araba ile gelecek ya da motorda boş yeri olan arkadaşlar, gelmek isteyip de araç bulmakta zorlanan arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
abi benide ekleyin.yoldan yeni geldim.şimdi konuya dahil oldum.
2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- silah1
9- denizcimuzaffer
10- buraki77
11- mete_han
12- syriana+1
13- emin_arikoğlu
14- okan-gizem
15- harbiturk
16- jackaan
17- os.ozgen
18- gece
19- alper_tim
20- tugcetugce
21- aparat
22- darkdiamond
23- thaii_vtec
24- headbanger
25- crazyusufcuk(+gökhan+selçuk)
26- ysnbyzt
27- vreon
28- tanrınınkırbacı
29- muratdiksöz
30- herman
31- metinkoca
32- dreal
33- oğlumveben
34- sedat2020
35- kuyucadısı
36- babaçi
37- ibrahimaktaş
38- hanedan12
39- --volkan--
40- uğurataç
41- dcr
42- sen....?
43-dodobiç
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
-
-
saol delipoyraz ....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
yaa arkadaşlar ben zeytınburnu olıvıum un ordayım teyzemde kalıyorum normalde kucukyalıda oturuyorum benı zeytınburnu oluwıum un ordan alıcak alabılcek bırısı warmı?
-
-
asıl biz teşekkür ederizki böle bişeyde tuzumuzu bulundurabılıyoruz...
-
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,Tophaneden şimdi eve gelmiş bulunuyorum.Katılan arkadaşlarıma izah ettiğim nedenlerden dolayı bu kardeşlerimiz ve aileleriyle sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu bünyesinde biraraya gelme şansımız olmadığı için buluşma noktası ve saatinde herhangi bir değişiklik olmamak üzere aynı programı kavaklı parkda gerçekleştiriyoruz.
Gerek organizasyona maddi manevi katkıda bulunan,gerekse topiğin açılışından yaşadığımız problemler süresince ve bu ana kadar desteklerini esirgemeyen, yürekleri sevgi dolu tüm kardeşlerime sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım,sağolun varolun.
Saygılarımla
ohbe ihsan abi sonunda halletik rahatladım valla bide yarın guzel gecerse tam super olucak yarın 13-30 migros 14-15 merter sonra bahcelievler herkese bende cocuklar adına teşekkur ederim saolun topgin acılmasında oncu ihsan abiye ayrıca teşekkurler yarın gorusmek uzere
-
-
fatıh saat 12 de benı ara goruselım beraber gıderız umarım kaskın vardır ama+ilk artcım olursun
bu arada merterde nerde bulusulacak
0537 320 52 14
-
neveragain34 adlı üyeden alıntı
fatıh saat 12 de benı ara goruselım beraber gıderız umarım kaskın vardır ama+ilk artcım olursun
bu arada merterde nerde bulusulacak
0537 320 52 14
merter mc donalds onunde saat14de bulusulcak
eveeeeeetttt gun geldi cattı hadi mt yollara dokulmenin vaktidir saat 13-00 13-30 mgiros onundeyim sonra 14-00 14-15 arasında merter mc donalds dondurelim tekerleri cevirin kontakları sesleri duyar gibiyim lutfeeeeen şimdiden teşekkurler saygılar
-
1- Skullhunter
2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- silah1
9- denizcimuzaffer
10- buraki77
11- mete_han
12- syriana+1
13- emin_arikoğlu
14- okan-gizem
15- harbiturk
16- jackaan
17- os.ozgen
18- gece
19- alper_tim
20- tugcetugce
21- aparat
22- darkdiamond
23- thaii_vtec
24- headbanger
25- crazyusufcuk(+gökhan+selçuk)
26- ysnbyzt
27- vreon
28- tanrınınkırbacı
29- muratdiksöz
30- herman
31- metinkoca
32- dreal
33- oğlumveben
34- sedat2020
35- kuyucadısı
36- babaçi
37- ibrahimaktaş
38- hanedan12
39- --volkan--
40- uğurataç
41- dcr
42- sen....?
+ BEN VE KIZIM (junıor delipoyraz)
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
-
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa 15:00'de işten çıktığımda Yeschim ve ben de geleceğiz.
Görüşmek üzere..
-
sultanahmet eminönü tarafından gidiyorum, artçı alabilirim (kalp rahatsızlığı olmayan)
Metin Koca
Istanbul
R1200GS ADV '08
-
-
arkadaşlar ben zeytınburnu olıwıum un ordayım benı burdan alıcak olan bırısı yokmu yaaaaa? hadı noolur vallaa alın bırınız ben teyzeme kalmaya geldım motorum ewın orda kaldı... bbılmıorum buralarıda
-
1415 bahçelievler 1430-1530 arası ataköy kavaklı park
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben zeytınburnu olıwıum un ordayım benı burdan alıcak olan bırısı yokmu yaaaaa? hadı noolur vallaa alın bırınız ben teyzeme kalmaya geldım motorum ewın orda kaldı... bbılmıorum buralarıda
valla dostum ben taaa kadıköy yakasından geliyorum... zeytinburnu yuvaya yakın bi yer bi şekilde kendin geleceksin gibi duruyor... hadi tabana kuvvet...
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
arkadaşım ordan metroya bin merter durahında in sor migrosun yanında buluşma yeri hadi şindi çık sen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler